Турция се налага в Средиземно море

Турция втора по износ на сериали в света

Партиите вече доят две крави Формациите, прескочили 1% вземат по 8 лв. на глас от държавата, могат да получават и безлимитни дарения от бизнеса

Младенов награден и в Португалия

„Труд Уикенд“ – един вестник за два дни

По-скъп ток и нов доставчик от 1 юли

БАБХ крие отровните храни по наредба

Данаил Кирилов разговаря с Полфрийман за проблемите на затворите

Работник е пострадал сериозно, а други двама са леко ранени след експлозия в цех за производство на биогаз в Ямболско

Раздор за 50 000 лв. довел до убийството край езерото Вая Оставиха в ареста заподозрения за разстрела в Бургаско

Двама души са убити при стрелба в американска военна база във Флорида

24% от българите никога не са ползвали интернет (обзор) Най-често купуваме онлайн дрехи и спортни стоки

Разбиха престъпна мрежа за наркотрафик в Европа 11 са арестувани

През януари 2020 година тръгва делото срещу Александър Манолев заради къщата за гости

Бюджетът на ЕС до 2027 продължава да буксува

Митовете за зодиите – развенчани

Овен

Не уважават, но искат уважение

Мит: Овните са гневливи и се захласват, когато изпаднат в бяс.

Има хора, за които склонността на Овните да реагират директно и открито на предизвикателството, е белег, че тези хора са скандалджии и побойници. Не че не е вярно. Но би било по-правилно да кажем, че Овните не бягат от конфликта.

В действителност: Те са щастливи и мили хора, стига да се отнасяш към тях с нужното уважение.
Ако Овните са сигурни, че ги цените високо, това не ви гарантира, че и с вас ще се държат така. Но пък сто на сто сте си спечелили верен до смърт защитник.

 

Телец

По-мързеливи или по-лакоми?

Мит: Телците стават от дивана само за да си донесат нещо за ядене от кухнята.
Има хора, които смятат представителите на този знак за ненаситни лакомници и непоправими мързели. Това не е толкова далеч от истината. На Телците наистина не повече им отива да се излежават. Те действително имат афинитет към вкусната храна и напитките. Но когато се налага, могат да работят като дяволи.

В действителност: Обичат живота и когато решат да му се насладят, знаят как и къде да намерят най-доброто – най-вкусната храна, най-изисканите напитки, най-хубавите заведения и курорти.

 

Близнаци

Двулични маймуни с нагли муцуни?

Мит: Двулични и подли маймуни, на които не може да се разчита.
Има слухове че Близнаците никога не са откровени. Някои са ги набедили за фалшиви и дори зли хора. Положението тук е по-скоро от типа „като кажат, че сестра ти е к…, иди доказвай че нямаш сестра.“
В действителност: Представителите на този знак са адаптивни и постоянно развиващи се същества. Те са нормални, почтени и дружелюбни хора, които не се боят до променят становището си, ако се окаже, че не са били прави. Близнаците са наясно, че светът не е нито изцяло бял, нито изцяло черен.

 

Рак

Защитени от хитинова броня

Мит: Те са слаби и беззащитни.
Мнозина вярват, че Ракът е типичната жертва. Те тълкуват чувствителността и силната емоционалност на Рака като слабост.
В действителност: Ракът е здраво защитен от хитиновата си обвивка. Той е един от най-коравите в зодияка.
Представителите на този воден знак са изключително устойчиви, те издържат на нечовешко напрежение, страхотни бойци са и могат да се измъкнат от всякакви ситуации. Ракът никога не си оставя магарето в калта. Всичко идва от това, че щом си науми нещо, той непременно трябва да го свърши.

 

Лъв

И той е човек, и той душа носи

Мит: Стопроцентови егоисти с огромно самочувствие.
Трудно е да не си го помислиш, като ги гледаш как царствено влизат, как се разхождат гордо и доволно, все едно нямат никаква грижа на тоя свят.

В действителност: И те са хора. Всъщност доста им пука за мнението на околните. И въобще не са толкова самоуверени, колкото изглеждат.
Лъвовете денонощно се притесняват как изглеждат и другите какво си мислят за тях. Естествено не биха си го признали, освен пред най-близките си хора. Дори когато се държат като асоциални, това е поза, породена от несигурността дали ги харесват.

 

Дева

Асоциални? По-скоро специални

Мит: Те са човекомразци и маниакални чистофайници.
Когато са с приятели, които харесват и обичат, Девите въобще не сумтят презрително, стават забавни и дружелюбни. Ако на вас ви се струва, че Девите са асоциални, значи просто не сте сред хората, които одобряват. Представителите на този знак са придирчиви и много внимателно си подбират компанията.

В действителност: Девите имат нужда от малко време, за да преценят дали си заслужава да се общува с вас. Колкото до подредеността и чистофайничеството – в един или друг аспект от живота това е вярно.

 

Везни

Борци за Нобелов приз за мир

Мит: Постоянно се измъкват като мокра връв.
Може и да послъгват, но то е само за да ви спестят жестоката истина, да не ви наранят. Когато става дума за нещо важно обаче, Везните стават сред най-откровените и директни хора в зодияка.

В действителност: Те са борци за всеобщото благо и търсят начин всички да са доволни. Според вас, как стават тези работи без лъжи и манипулации?
По душа Везните са дипломати, посредници за мир. Затова и позицията им понякога не е така твърда и непоколебима – тя е опит за компромис, така че около тях да зацари атмосфера на мир и разбирателство.

 

Скорпион

Рода са на Злата магьосница от Севера

Мит: Те са братя и сестри на Злата магьосница от Севера.
Струва ви се че Скорпионите не са хора, а дъждовници – студени, дистанцирани, дори жестоки? Може би си мислите че ненавиждат всичко живо – човечеството по принцип и вас лично в частност. Това изобщо не е така. Ако спечелите приятелството им, ще установите че може да им имате пълно доверие.

В действителност: Имат нужда от време, за да се уверят че сте надежден и заслужавате доверие. С тази цел ще ви поставят пред множество изпитания, клопки и уловки, за да проверят дали не сте склонни да им забиете нож в гърба.

 

Стрелец

Дразнещи жизнерадковци

Мит: Жизнерадковци! Денонощно са на черешата.
Стрелците са весели като птички и винаги готови за приключения. Изглеждат несломими, дори ненараними. Не се дразнете толкова – и те си имат неприятни моменти, и те падат духом.

В действителност: Крият истинските си чувства под маската на безгрижието.
Едно от най-объркващите неща е, че почти винаги изглеждат доволни от живота. Тъкмо когато ни се струва че са щастливи, те може би са дълбоко нещастни. Почти невъзможно е да се разбере емоционалното им състояние. А и Стрелците подбират пред кого да споделят истинските си чувства.

 

Козирог

Бачкат днес, за да почиват утре

Мит: Сухари, чиято представа за голям купон е да изпият една бира в обедната почивка.
Хората ги смятат за досадници без чувство за хумор. Това схващане е толкова лишено от логика, колкото и вицът „Два крокодила летели, единият бил зелен, другият завил наляво“. Ако Козирогът ви избере за приятел, ще видите че истината е друга.

В действителност: Те бачкат здраво днес, за да може да си почиват утре.
Козирозите не са по-големи работохолици от останалите. Те са приели факта, че работата е средство за постигане на определени цели и си я вършат без много шум.

 

Водолей

Кънти ли на кухо главата им?

Мит: Те са кухоглави роботи.
Обвиняват Водолеите че са неемоционални, дори неспособни да изпитват дълбоки чувства. Някои дори си въобразяват, че представителите на този знак са и повърхностни.

Водолеите не смятат за нужно да бръщолевят пред всеки срещнат, но това е по-скоро доказателство, че в главата им цъка безпогрешен механизъм. Те са сред най-задълбочените мислители в зодияка.
В действителност: Водолеите са рационални хора. Не мразят околните, нито човечеството. Те просто трябва да са насаме, за да изчистят главата си. Така мислят най-добре.

 

Водолей

Кънти ли на кухо главата им?

Мит: Те са кухоглави роботи.
Обвиняват Водолеите че са неемоционални, дори неспособни да изпитват дълбоки чувства. Някои дори си въобразяват, че представителите на този знак са и повърхностни.
Водолеите не смятат за нужно да бръщолевят пред всеки срещнат, но това е по-скоро доказателство, че в главата им цъка безпогрешен механизъм. Те са сред най-задълбочените мислители в зодияка.

В действителност: Водолеите са рационални хора. Не мразят околните, нито човечеството. Те просто трябва да са насаме, за да изчистят главата си. Така мислят най-добре.

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (3)

  1. Не че ме интересува , но вместо Риби е повторен Водолей

  2. Всичко е риторикаа,,, поодбрани дуумии само 1

    Всиичко е риторика,, Поодбрани дуумии…само 1% може да ситина

  3. Няма за риби. А два пъти. Водолей. Хей.

Коментарите са заторени

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.