Михаела Филева на турне с Максим Ешкенази

Хитови парчета на Михаела ще звучат с нов аранжимент, с класическа музика.

Музикалният тандем представя новия си проект „Ин и Ян“

В програмата са включени популярни класически произведения и филмова музика

Началото е на 6 юли в летния театър на Варна

Поп звездата Михаела Филева тръгва на лятно турне със сценичния си партньор Максим Ешкенази и симфоничен оркестър.

На 6 юли успешният тандем представя за първи път продукцията „Ин и Ян“, носеща името на новия албум на певицата. 

Премиерата е на сцената на Летен театър Варна, акомпанира оркестъра на Варненска опера. След това Михаела и Максим се отправят към Пловдив, където „Ин и Ян“ ще се звучи в Античния театър на 10 юли с участието на оркестъра на Опера Пловдив. 

Следват концерти в Бургас, Монтана, София, Добрич и Велико Търново. От екипът на „Монте Мюзик“ обещават съвсем скоро да обявят подробности за предстоящите концертни дати и места.

В подготовката на концертите участие взема талантливият композитор и аранжор на класическа музика Румен Бояджиев-син. Той стои зад адаптацията на песните на Михаела във версии с акомпанимент на симфоничен оркестър. Ролята на маестро Максим Ешкенази е да води оркестъра в това музикално приключение, да запознава публиката с тънкостите на класическите инструменти и богатството на звука им. 

Хитовите песни на Михаела Филева „Латино сеньорита”, „Опасно близки“, „100 на 100“, “Приливи и отливи“, „Инкогнито“, актуалната „Ин и Ян“, авторската балада „Опора“ и още ще прозвучат в своите нови версии, изработени специално за турнето „Ин и Ян“. 

В програмата са включени популярни класически произведения и филмова музика, което е част от цялостната концепция на партньорството между Михаела Филева и Максим Ешкенази. Двамата артисти достигат до широка аудитория, а целта им е да докажат, че музиката не признава граници и приемствеността между различните жанрове само я обогатява и носи наслада на публиката.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица