Миша Колинс на крачка от смъртта 

Миша Колинс в ролята на ангела Кастиел.

Актьорът от “Свръхестествено” едва не умря, след като засне последната си сцена в поредицата

Първата му работа е като стажант в администрацията на Бил Клинтън

Актьорът Миша Колинс, който играе ангела Кастиел в мистичната драма “Свръхестествено”, разказа пред CBR как е прекарал времето си след снимките на последния епизод на поредицата. Както се оказва, той е имал доста натоварена вечер. Сбогуването на Кастиел в епизод 18 от последния сезон на шоуто е много емоционално за актьора. Според него сцената е толкова трогателна, че хората на снимачната площадка всички плакали. Емоционалното разтърсване обаче не свършва дотук.

След като приключва работата си, актьорският състав веднага отива на летището, за да лети с чартър до другия край на страната за мероприятие. Но само десетина минути след началото на полета един от двигателите на самолета експлодира. Колинс разказа, че е чул звук от смачкан метал. Пилотите незабавно обръщат самолета и извършват аварийно кацане във Ванкувър, където вече ги чакали линейки.

“Всички писахме (на нашите близки) съобщения, за да кажем за последен път, че ги обичаме, защото не знаехме дали ще оцелеем”, спомня си Колинс. “Тази нощ беше особено запомняща се за мен”, добави актьорът.

Ще припомним, че сериалът “Свръхестествено” приключи на 19 ноември, когато излезе последният 20 епизод от петнадесетия сезон. Финалът на шоуто беше показан от The CW.

Преди да започне да се снима в сериали, Колинс е стажант в Белия дом в администрацията в кабинета на Бил Клинтън. Преди това учи в Чикагския университет, където следва социална теория. През 2002 г. Миша се жени за Виктория Ванток, писателка. Имат две деца.

Миша е активен в Twitter и нарича своите последователи “любимци”. През декември 2009 г. актьорът се допитва до тях за идеи как да стимулира икономиката. В отговор те създават благотворителен сайт, а по-късно печели награда за Най-добър Туитър на 2009 г. През 2010 г. той и неговите “любимци” даряват повече от $30 000 на УНИЦЕФ за земетресението в Хаити.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Сериали