Мият улици и булеварди в пет района на София от понеделник

От 12 август до 3 септември ще се извърши миене на улици и булеварди в пет района на София - Красно село, Триадица, Възраждане, Оборище и Средец. Това съобщиха от пресцентъра на Столичен инспекторат.

Създадена е организация съвместно с отдел „Пътна полиция“ при СДВР и сектор „Общинска полиция“ за временно спиране на движението в часовете от 07:30 ч. до 16:30 ч. на улиците, които ще се мият, по предварително обявен график. В съответните дни определени за миене ще се закрива (частично или цялостно) участъци от Синя/Зелена зона и/или „Служебен абонамент“ за периода на дейността.

Графиците за миенето на улиците по „карета“ могат се видят в ТУК.

Столичен инспекторат напомня на водачите на МПС да не паркират на улиците, които са обявени в графика за да не се възпрепятства миенето. Автомобилите, които пречат ще бъдат премествани принудително.

Тази нощ пък ще се мие Южната дъга.От 00.00 ч. до 04.00 ч. ще се извърши измиване на участък от бензиностанция "Еко" след надлез бул. "Св. Кл. Охридски" до кръстовище с бул. "Братя Бъкстон" в посока на движение по бул. "Цар Борис III".

Коментари

Задължително поле