Млада врачанка са жали, че трима я отвлекли на Свети Валентин

Снимка: Pixabay/Архив

Млада жена от Враца подаде сигнал в полицията, че е била отвлечена и принуждавана да пие и прави секс с трима непознати мъже на пътя. Около похищението има много неизвестни, които се изясняват, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Монтана.

Инцидентът, според разказа на пострадалата, е станал към 4 часа на 15 февруари край Вършец. 27 годишната Йоана Е. от Враца празнувала Трифон Зарезан и Свети Валентин в заведение във Вършец с компания от десетина мъже, сред които и приятелят й. По неизвестни все още причини обаче два часа след полунощ Йоана решила да се прибере във Враца и тръгнала сама и пеша от курортния град към града под Околчица - разстоянието е около 30 км.

Според думите на жената малко след изхода от Вършец тя била пресрещната от автомобил от неизвестна марка, винен на цвят, в който имало трима мъже. Единият от тях я качил насила в колата, където непознатите я заплашили с нож и я накарали да пие алкохол и да има интимни отношения с тях. Жената обаче извадила лютив спрей, напръскала мераклиите и те я изхвърлили от автомобила.

След получения сигнал патрул на МВР прибрал Йоана от пътя. Жената обаче била толкова пияна, че разказала за отвличането си чак на другия ден, казаха осведомени. По случая е образувано преписка, уведомена е и Окръжна прокуратура.

Криминалистите все още установяват дали историята за отвличането е истинска или повлияна от любовни драми и алкохолни пари около двойния празник.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Крими и право