Розово фламинго подлудява летище Бургас Аеропортът има надеждна звукова система

София планира 52 нови електробуса

Екстремна опасност от пожари в 11 области у нас се очаква утре

Над 1000 учители не достигат за страната Според синдикати педагозите са малко заради назначаването им на срочен договор

Катастрофа между три коли затруднява движението по магистрала „Тракия“

Гьобекли тепе и Зеугма – древният чар на Турция Югоизточната й част е все още непозната за туристите, но е истинска ориенталска приказка

Започнаха разговорите между външните министри на Франция и Иран по време на срещата на Г-7

Голям пожар гори край Охрид

Започва поредно издирване на жената птица Амелия Еърхарт - пионер в авиацията, изчезва без следа през 1937 г.

Самара Уивинг в сватбен съспенс “Докато смъртта ни раздели” е лятно жанрово забавление

Евакуираха плаж в Барселона заради бомба от Втората световна война

Деца от българската диаспора в Украйна, Сърбия и северна Македония посетиха Габрово Групата е част от втората национала кампания „Има и по-добро решение“

Иранска правителствена делегация е пристигнала в Биариц за срещата на Г-7

Мистериозният влатвин – камък с неизвестен произход

Самолет и хеликоптер се сблъскаха в майорка, петима души са загинали

Млада ловджийка тръшна глиган 100 кила

Момиче, нарамило за първа година ловна пушка заедно с мъжете, повали двойно по-тежък от него глиган в горите край Монтана.

Неравната схватка се е разиграла в гъсталаците над село Горно Церовене. 22-одишната Кристина Живкова излязла на лов за диви свине с мъжете от местната дружинка и застанала на пусия в местността „Неволкево”. След като гоначите пуснали кучетата из шубраците, млад нерез изскочил на съседната до момичето засада. Ловецът Недялко Йорданов стрелял по прасето, но само го ранил. Без да трепне, Кристина взела глигана на мушка и го покосила с изстрел на „Ижовката” си.

„Прасето е към 100 кила, а Кристина само 50, но не се уплаши, ще стане добър ловец!”, коментираха опитни авджии.

Младата ловджийка е търговски представител и кръстосва по пет дни в седмицата с автомобил Северозападна България. А в почивните дни облича камуфлажа и тръгва към горите. Любовта към лова и общуването с природата у нея запалил още от детските години баща й Светослав, сподели Кристина Живкова.

Кристина Живкова с първата си голяма слука
Кристина Живкова с първата си голяма слука

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (12)

 1. А можеше аз да я поваля с кривия шмайзер с дебела цев. Жалко младо момиче е станало убиец.
  Прасето е крещяло ,,асасиииинооо“ но на италиански не са го разбрали и….

 2. Е,как може момиче да стреля по животни? Момиче грабнало пушка! Все едно мъж да облече трико и да играе съчетание с лента,обръч и бухалки,и да го тренира Илияна Раева.

 3. Алоу, двамата пацифисти, пържолите за вашата маса сигурно от дърветата ги берете.

 4. От асда и от ваитросе ги купувам главно. Понякога и от сейнсбъри… като цяло гледам ги отказвам пържолите, просто са безпредметни. Капиталистите са направили едно кг свинско 5 паунда, а примерно кг хубав хляб 4 паунда. Опитвам да ям хляб с салата и бяло българско сирене от тенекия и се получава много вкусно. Ама да тръгна и да стрелям по някакви животни, които ядат гъбки в гората ми се вижда чуждо. Примерно ако мадамата беше проститутка бих и дал 50 лв за да я опъна. Варваско е ако я набарам в гората без да е такава и я пръсна с точен изстрел… не мислиш ли зурло?

  1. Уважаеми педерасо недей да се перчиш с малката си пишка.

 5. Бог я е видял- вече е записана като убиец! Най-тежкия грях!……

 6. Борко, когато отрязват салатката, тя умира в зверски мъки. Изврятеняк си, също и садист. И безсърдечен, защото опитваш да подяждаш говедата.

 7. Сърничке,ще разбереш,ако още не си разбрала,на откриване и закриване на ловният сезон,жените в компанията, далеч от в къщи за какво служат.Много жени има там,но не са съпруги и ловджийки.

 8. Марулята е разстение това е висша форма на живот, която ако разбираш малко от биология иска да бъде изядена. Ако изкаш зрънцата освен че ги ториш развиваш самото разстение. Това е за хора които четат. Другите които търсят с какво да се наплюскат са като тебе.

  1. Това може да стане само, само ако пасеш семена на маруля във фаза на растеж , прекалено късен за консумация и опасеш само семената и се изакаш веднага до марулята. Което впрочем е лишено от смисъл, защото тя е едногодишно растение.

 9. Не разбрах защо сватката да е била неравна…

 10. Тази е гнусна твар, сигурно прави свирки на цялата дружинка. И след това я порят отзад.

Коментарите са заторени

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.