Млада шофьорка се удари в три паркирани коли и тераса на къща в Смолян

Снимка: Архив

23-годишна жена се е блъснала с лек автомобил в три паркирани коли и тераса на къща в Смолян. Това съобщиха от ОДМВР-Смолян.

На 21 октомври 2019 г. в Районно управление на МВР-Смолян е получен сигнал, за това, че на същата дата, около 17.30 ч. на ул."Снежанка" № 56 в Смолян, на ляв завой, лек автомобил марка "Мазда" със смолянска регистрация, собственост на 32-годишен мъж от с. Върбина и управляван от 23-годишна жена от града, нарушавайки правилата за движение по пътищата, по непредпазливост е причинила значителни имуществени вреди като се удря в паркирани на платното за движение моторни превозни средства - лек автомобил "Шкода Фабия" със сливенска регистрация, собственост на 36-годишен мъж от Нова Загора, лек автомобил "Сеат Кордоба" със смолянска регистрация, собственост на 30-годишна жена, от Смолян и лек автомобил "Рено Клио" със смолянска регистрация, собственост на 46-годишен мъж от Смолян, след което се удря в тераса на къща, намираща се в непосредствена близост, собственост на 63-годишна жена от с. Орехово.

Причините за възникване на пътно-транспортното произшествие и настъпилите щети са в процес на изясняване. Няма пострадали граждани. Местопроизшествието е посетено от дежурна оперативна група. Извършен е оглед и е образувано досъдебно производство. Работата по случая продължава.

Коментари

Задължително поле