Младежи от 25 държави дефилираха по улиците на Сандански, състезават се в конкурс за красота (СНИМКИ)

За няколко дни град Сандански се превръща в сцена на красотата и елегантността,защото участници от 25 държави ще се борят за престижни титли на конкурса Miss & Mr Grand Sea World.

Кандидадите пристигнаха и направиха атрактивно шествие по улиците на Сандански. Те бяха облечени в носиите на държавите, които представляват и предизвикаха истински фурор и емоция сред гостите и туристите в града.

Впечатляваща бе появата на претендентките от Япония, Бразилия, Индия, Шри Ланка и други, които не пропуснаха възможността да се снимат с всеки, проявил интерес към красивите им национални костюми. От организаторите научихме,че Mr. Азърбейджан е ушил собственоръчно своя костюм, с който ще се представи на конкурса. Всички национални, традиционни костюми бяха оценявани от международно жури.

Преди големия финал всички участници направиха опознавателна разходка и в град Мелник и фотосесия в Епископска базилика – Сандански.

На финала в събота Сандански освен сцена на красотата очаква и плеяда от звезди, които ще бъдат гости на церемонията по награждаването. Това са: Янка Рупкина, Роберта, Стефан Илчев и танцьорите от Masters of the Dance.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България