Младежи са били жестоко пребити на паркинг в Бургас, арестувани са трима души

Снимка: БТВ

Младежи са жестоко пребити посред бял ден на паркинг в бургаския квартал "Крайморие". Побоят става между две компании, които не се познават. От Прокуратурата коментираха пред БТВ, че са задържани три лица за 72 часа.

Двама млади мъже - Янко и Радул, са откарани по спешност обезобразени в бургаската болница.

"Двете момчета са зверски пребити, момичето е бито - с натъртена ръка, оскубана коса. Двете момчета са бити с бокс, каза Галя Радулова, майка на Радул.

Младежите излизат от заведение, тръгват към колата си към паркинга и са настигнати и пребити от бой. На мястото няма охранителни камери, затова разследването се затруднява.

"Ние получаваме сигнала, нашите служители пристигат на място, извършителите ги няма, но имаме описание на автомобила. Подават съответно до патрулите и в Четвърто в "Меден рудник", други наши служители спират въпросния автомобил с извършителите", обясни главен комисар Калоян Калоянов, директор ОД МВР - Бургас.

Задържаните са криминално проявени. Образувано е досъдебно производство за хулиганство. Случаят е предаден на прокуратурата. От полицията са категорични, че според събраните доказателства двете компании не са се познавали.

От болницата посочиха, че младежите са с мекотъканни контузии по лицата и с данни за мозъчно сътресение. "Предстои им няколко дни лечение и ще бъдат изписани", отбеляза д-р Николай Недев, началник Отделение по неврохирургия в УМБАЛ - Бургас. Тепърва медицинска експертиза ще установява с какво точно са нанесени ударите по лицата на младежите.

Коментари

Задължително поле