Младеж от Павликени се нуждае от 200 000 евро, за да живее

Йордан Петров от Павликени, макар и много млад, вече води война за най-ценното – за живота си. Преди време младежът спечели първата битка, но коварната болест отново се активирала. Данчо страда от лимфон на Ходжкин, но след масирана кампания за набиране на средства, в Турция претърпява трансплантация на стволови клетки и цяла година нещата изглеждат повече от чудесно. Той е в ремисия до момента, в който болестта отново напомня за себе си.

„Правихме планове, мечтаехме, бяхме щастливи, постигнахме спокойствие и хармония. Все такива нормални неща. Вярвах, бях убедена, че сме загърбили болестта. Но болестта се завърна и отново имаме нужда от помощ. Необходимо е Данчо да започне ново скъпоструващо лечение, което се състои от химиотерапии и имунотерапия в размер на 82 000 евро", споделят близките на пациента.

Лекуващият професор препоръчва лечението да бъде последвано от алогенна трансплантация, цената на която е 120 000 долара.

"Каквото зависи от мен трябва и съм длъжна да направя, за да оздравее синът ми. Такава е мисията на всяка майка - да пази, да закриля и да се грижи за рожбата си.Животът продължава своя ритъм въпреки, че нашият се върти бясно по изкривена орбита. Водим биткa след биткa, за да спечелим войната, защото утрешният ден на никого не е обещан. Трънлив и много тежък път е това”, споделя изстрадалата майка на Йордан- Пепа Георгиева.

Ако имате възможност да помогнете на един млад мъж и неговото семейство да изживеят една мечта, която е реалност за много от нас – да сме заедно и щастливи с децата си, може да го направите на следната банкова сметка:

ДСК

клон 0408

гр. Павликени

пл. "Свобода" 6

Титуляр на дарителската сметка: Йордан Огнянов Петров

BIC код - STSABGSF

IBAN:

BG48STSA93000023630269 - BGN

BG41STSA93000023630298 - EUR

BG09STSA93000023630292 – USD

PayPal: pg71@abv.bg

Коментари

Задължително поле