Младенов за втори път треньор на кръга

Стойчо Младенов бе избран за втори път за треньор №1 на казахстанското първенство. Екзекуторът на "Ливърпул" получи признанието от телевизионния канал "Казспорт", който излъчва всички мачове. В последния кръг неговият "Кайсар" завърши 1:1 като гост на местния гранд "Кайрат".

"Засега романсът между кизлодорските "вълци" и българския специалист се получава по-добре от очакваното - е коментарът за идеалния отбор. - "Кайсар" уверено трупа опит в турнирната битка. А Младенов продължава да заработва авторитет и доверие. Докъде ли ще стигне?"

От четири кръга Стойчо за втори път получи тази награда, която отдавна наложените в казахстанския футбол Станимир Стоилов и Димитър Димитров през този сезон още нямат. "Кайсар" е лидер заедно с "Тобол и "Ордабаси" в класирането, няма поражение. С трима играчи в идеалния отбор тимът на Младенов води по номинации за 4-тия кръг. Следващият двубой е домакинство в събота срещу "Тобол", който има мач повече.

В същото време и "Иртиш" на Димитров стигна до реми на терена на "Кайрат". Отборът изравни с гол на Воротников в 80-ата минута и е четвърти в класирането.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ