Младите таланти спечелиха 3 купи и 12 медала от националния конкурс в Димитровград

Кметът на Община Горна Оряховица инж. Добромир Добрев се срещна с артисти от Балетна школа „Грация“. Младите таланти благодариха на инж. Добрев и на общинското ръководство за оказаната помощ и подкрепа при гостуванията на школата в Националния танцов конкурс в Димитровград „България танцува“ и в българския културно-информационния център в Скопие.

На Националния конкурс в Димитровград, горнооряховската школа се представи с 28 танца, разпределени в стилове. Артистите на „Грация“ се завърнаха с 3 купи и 12 медала – 6 златни, 4 сребърни и 2 бронзови. След Димитровград, Балет „Грация“ участва в тържествата по повод Деня на народните будители в Културно-информационния център на Република България в Скопие. Горнооряховчани гостуваха в столицата на Македония по покана на директора на Центъра Светлана Славова.

„Изключително сме благодарни за голямата помощ и подкрепа, която Общината не оказва. Гостуванията ни на подобни престижни форуми са една своеобразна реклама за Горна Оряховица. Надяваме се, че и в бъдеще ще подкрепяте труда на нашите млади таланти“, обърна се към инж. Добрев художественият ръководител на „Грация“ Соня Георгиева.

„Мога да ви уверя, че в мое лице и в лицето на общинското ръководство, винаги ще имате добър партньор. Вие и всички талантливи млади хора, работещи в различни области – култура, наука, изкуство, спорт, градите добрия имидж на нашата община. Продължавайте да творите, а ние ще бъдем до вас, за да ви подкрепяме“, увери младите таланти инж. Добромир Добрев.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони