„Младият Шелдън" приключва със седми сезон

CBS реши да прекрати сериала "Младият Шелдън" със седмия сезон. Последният епизод, чиято продължителност е около час, ще бъде излъчен на 16 май догодина. Предстоящият сезон ще бъде по-кратък от предишния, тъй като работата по него беше прекъсната от стачката на холивудски сценаристи и актьори, която продължи почти половин година.

Президентът на CBS Entertainment Ейми Райзенбах каза относно отмяната на шоуто:

„Като предистория на една от най-великите комедии, „Младият Шелдън“ доказа, че светкавицата може да удари на едно и също място два пъти. Това, което отличава този проект, е невероятният актьорски състав, който се превърна в истинско семейство от първия момент, в който ги видяхме на екрана. Те съживиха героите, незабавно завладявайки публиката с уникалните си и искрени истории.

Изказваме сърдечни благодарности и на изпълнителните продуценти Чък Лори, Стив Моларо и Стив Холанд, както и на всички сценаристи и продуцентски екипи за тези прекрасни шест сезона. Очакваме с нетърпение последния сезон и по-добри епизоди, които ще зарадват феновете и ще послужат като правилно сбогуване.“

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Сериали