Моделът Марешка Бардем пред „Труд”: Мога да издържа на всякакви изпитания

Лишенията в „Игри на волята” ми бяха по-сладки от лукса

Не бих искала победа срещу Амелия-Мира

Моделът Марешка Бардем отпадна от риалити шоуто „Игри на волята” след драматичен дуел с най-близкия си човек във формата - самотната майка Амелия-Мира. Сексапилната чеченка бе един от най-колоритните и запомнящи се участници в състезанието. След отпадането си, красавицата даде интервю за „Труд”, в което разказа за преживяването си, какво е научила от шоуто и как се е променила представата за нея.

„Доволна съм от представянето си в „Игри на волята”. Потвърдих това, което знаех за себе си - че имам силна воля и мога да издържа на всякакви изпитания”, каза пред вестника Марешка, която беше част от отбора на красивите Славяни. Нейната номинация и елиминация беше доста изненадваща, предвид привидната сплотеност на племето и уговорката на „оригиналния” състав на отбора да не гласува един срещу друг.

„Мъжете нямаха намерение да номинират хора от оригиналния състав, но тъй като Стоян (бивш член на отбор Прабългари, който се разпадна, б.а.) се подмазва на тях и се доказа като добър играч, и Роберта (също бивш член на Прабългари, б.а.), която имаше спечелени битки - те решиха да махнат нас, по-слабите. Мъжете предпочитат да останат най-силните физически и да печелят „като животни”, без мисъл и стратегия”, обясни моделът.

По думите на Марешка тя не би искала да спечели срещу Амелия-Мира, която й беше най-близкият човек в шоуто. „Няма да ми е сладка победата срещу нея. За мен това предаване беше експеримент, докато за нея беше цел. Не съжалявам, че отпаднах от нея”, сподели плеймейтката.

На въпрос срещу кого би се изправила в елиминационен дуел, ако можеше тя да си избере опонент, красавицата бе категорична: „Щях да избера Веско, тъй като от началото му имах зъб и той се отметна от думата си. Ядосах му се затова, че номинира Амелия. Това беше лицемерно, тъй като той очакваше нещо да се получи с нея. Веско е импулсивен човек, който беше справедлив, защитаваше по-слабите и т.н., но въпреки това си беше егоист”, обясни блондинката.

Бардем неочаквано призна, че трудностите в шоуто са й били по-сладки от лукса, в който имаше шанс да живее две седмици. „На мен дори ми хареса, че бяхме на безлюдния плаж. В живота ми мога да си позволя лукса на вилата всеки ден и имах нужда от експеримент със себе си. Беше гадно и неприятно на плажа, имаше и постоянно главоболие, но след първия ден и свикването с липсата на храна, се примиряваш, че нямаш друг избор и не мрънкаш. Това беше един тип „разнообразие”, каза Марешка.

По повод спекулациите на някои от феновете на шоуто, че към нея и нейното племе е имало специално отношение, красавицата е категорична, че това е напълно невярно. „Ние бяхме най-смирени и най-много се сплотихме покрай лишенията. Ние нямаше какво да си делим. Не се карахме, дори не си говорихме, нямахме енергия за това. Когато не си нахранен и в главата ти е само храна, не мислиш за нищо друго, освен това да преминат тези дни и да се стигне до битката за територия”, допълни красавицата.

Марешка беше известна в България покрай участието си в конкурса „Мис Плеймейт”. На въпрос как я приемат хората отвън, след като я видяха да се състезава в тежки битки и дори победи в някои от тях, тя отговори: „Радвам се, че преобърнах представите за себе си, че не съм поредната плеймейтка. Аз се записах за участие в този конкурс и знаех, че не съм една от тях, а се различавам. Реших да отида там и да покажа, че не можеш да слагаш всички жени под общ знаменател. Относно „Игри на волята”, даже не бях подготвена физически, защото не спортувам. Единственото нещо, което правя е да тичам около морето във Варна и то един път в седмицата или 2-3 пъти на месец.

Първите впечатления от нея обаче не са били много позитивни, спомня си еротичният модел. „От самото начало другите участници не ме харесваха. Бях им странна, доста се пазеха от мен, тъй като съм избухлива и те не искаха да правят конфликти. Въпреки че се доказах на битките и се борих достойно, мъжете са си мъже. Те създават една казарма и един е главен лидер, другите го слушат”, призна Бардем.

Тя шокира останалите участници и зрителите пред екраните с личната си история. Повечето от феновете на шоуто изразиха своята подкрепа към нея, някои дори се възхитиха от смелостта є да избяга от семейството и съпруга си от Чечня. Имаше обаче и скептици, които не повярваха напълно на казаното от нея. „Аз не следя коментарите за мен. Който трябва, ще ми повярва. Хората, които не вярват, явно не са излизали от България и не знаят какво се случва по света. Смятам, че те са ограничени и едва ли някога ще ме разберат. По-добре си живеят в един затворен свят, само да ходят на работа и да робуват на държавата”, сподели Марешка.

Красавицата разкри, че след като е отпаднала от предаването, е писала на родителите си. „Казах им, че ми липсват и ги обичам, и ако имат нужда от нещо, винаги могат да разчитат на мен. Но те все още не възприемат начина ми на живот и искат да си изтрия снимките и т.н. Това няма как да стане, вече съм тръгнала по този път и няма връщане назад”, допълни Бардем.

След участието си в „Игри на волята” твърди, че няма неприлични предложения. „Даже спряха да ме занимават с толкова много простащини. Вече не ми пишат постоянно някакви мъже за глупости. Повече деца ми пращат видеа как ми се радват, че съм им любимка, фаворит, идол. Само положителни неща.

Коментари

Задължително поле