Моделът Стефани Смит: Обичам да се снимам гола

Тя е красива, млада и много успяла - Стефани Клеър Смит е само на 25 години, а вече е горд собственик на 3 онлайн бутици за луксозни дрехи и аксесоари, cъавтор на книгата "A Girls Guide to Kicking Goals" и модел, търсен от топ агенции в модния бранш.

В Instagram страницата си, Стефани има 1,4 милиона последователи и често публикува снимки по бельо или по-разголени такива. Наскоро една от нейните последователки я засипва с куп съобщения, обвинявайки я, че се снима по този начин, само за да привлича мъжкото внимание.

"Работя като модел и промотирам както своите, така и чужди марки бельо и бански. Разбира се, че в профила ми ще има по-разголени снимки. Чесно казано, обичам да се снимам гола, забавно е. И да, заради тези кадри получавам внимание от много мъже, но не го правя с тази цел", написа Стефани в дълъг пост в Instagram и допълни:

"Всеки път, когато видя своя снимка, се чувствам горда. Знам колко дълъг път извървях, докато се почувствам уверена и горда в кожата си. Годеникът ми всеки ден ме кара да се харесвам повече и ми дава цялото внимание, от което имам нужда. Оставете всяка жена да прави каквото иска с тялото си, а ако не ви харесва - просто спрете да я следвате в социалните мрежи!", завърши 25-годишната красавица.

[modula id="3193455"]

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица