Модерен бизнес демонстрират на "Млад предприемач" в панаира

Бизнес в нови сектори ще демонстрират участници в Международния панаир на учебните предприятия "Млад предприемач" на 27 и 28 април в Пловдив.

130 ученически компании от България, Белгия, Румъния, Сърбия и Черна гора ще вземат участие в единственото състезание по професии с международно участие у нас. Те предлагат модерни направления в бизнеса като пластична хирургия,  услуги, свързани с развлечения и отдих, търговия чрез поръчки по поща, телефон и Интернет, онлайн медии.

Други се изявяват в традиционни стопански дейности - финанси и засараховане, производство и пласмент на храни и напитки, пиар, организация на събития, реклама, спорт, туризъм, хотелиерство, строителство и озеленяване, фотография, търговия - от сувенири до автомобили. По време на ТФ ФЕСТ-2107 в Международния панаир ще се проведат 16 конкурса - за щанд, каталог и рекламни материали, екип, професионално обслужване, уеб сайт, най-добра банка, презентация, защита на интелектуална собственост, сътрудничество с фирма ментор. Ще бъдат избрани и Мис и Мистър ТФ ФЕСТ.

ТФ ФЕСТ е част от проекта "Мост между училището и бизнеса". Всяка година расте броят на работодателите, които го посещават и подбират бъдещи кадри за своите  компании.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България