Мой приоритет е хората да имат сигурни доходи

Цветанов агитира във фризьорски салон

„По време на нашите срещи с българските граждани в страната се убедих, че навсякъде в България хората искат само да живеят спокойно и да имат сигурни доходи. Това ще бъде мой приоритет като президент на страната.“ Това заяви кандидатът на ГЕРБ за президент Цецка Цачева в село Безмер, община Тунджа.

Тя обясни пред жителите на селото, че е отдала живота си на правото и на правовата държава и винаги е работила в интерес на всички граждани.

01-1

Междувременно по време на предизборната обиколка в Елхово зам.-председателят на партия ГЕРБ Цветан Цветанов реши да промени леко маршрута на разходката и се сдоби с нова подстрижка. „Докато агитирах гражданите по центъра на града, влязох и в един фризьорски салон, за да проведа информационна кампания за качествата на кандидатите на ГЕРБ и за номера на Цецка Цачева и Пламен Манушев в интегралната бюлетина“, написа Цветанов във фейсбук.

Избори 2019. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.