Моментът на истината за Англия (ИНФОГРАФИКА)

"Моментът на истината дойде", каза капитанът на английския национален отбор Хари Кейн.

Голмайсторът на тима е прав. "Трите лъва" не са играли полуфинал от 28 години, а на последните две световни първенства тимът стигна до осминафинал само през 2010-та. Тогава англичаните бяха отстранени от Германия с 1:4. "Бундестимът" обаче вече е във ваканция. Противникът е Колумбия.

"Те са много силен отбор с няколко страхотни играчи - добави Кейн. - Ние направихме страхотно начало на мондиала, но сега мачовете са коренно различни. Всеки един трябва да бъде спечелен. Напрежението върху нас е голямо, но ние можем да измъкнем само позитиви. Когато работиш под натиск показваш истинската си същност."

Моментът на истината за Англия

Нападателят на Англия се изказа ласкаво за селекционера Гарет Саутгейт, като заяви, че именно той е главният виновник за добрите резултати. Халфът Джеси Лингард също изрази подобно мнение.

"Той направи истинска революция в националния - каза играчът на "Манчестър Юнайтед". - Изгради млад отбор, но същевременно и доста опитен. Идеите на Саутгейт ни допадат и нещата просто се получават."

Моментът на истината за Англия (ИНФОГРАФИКА)

Добрата новина за Колумбия е, че звездата Хамес Родригес ще играе срещу Англия. Халфът бе заменен принудително в 31-ата минута в двубоя със Сенегал (1:0). Техничарят е измъчван от мускулен проблем, но след направен скенер е станало ясно, че може да играе.

„Има лек отток, но нищо повече“, коментираха от лагера на Колумбия.

Двубоят между Колумбия и Англия е днес от 21:00 часа.

Снимка: Facebook

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол Свят