Момиче падна от третия етаж на училище в Шумен

Съученици на момичето отидоха пред болницата, притеснени за състоянието му

Момиче на 17 години е скочило от прозорец на тоалетните в Гимназията с преподаване на чужди езици „Н.Вапцаров“ в Шумен.

Инцидентът станал по време на втория учебен час след 14,20 ч., в който единайсетокласничката не влязла.

Гражданин забелязал тялото й пред сградата на учебното заведение и се обадил на тел.112.

В момента пострадалата е в шоковата зала на приемно-спешно отделение в областната болница. Контактна е. Засега медиците не съобщават какви са травмите й.

Причините за тежкия инцидент с лъчезарното момиче все още не са известни. Ученички от гимназията не изключиха версията, че гимназистката може да не е скочила сама, а да е била бутната.

Момичето е паднало е от третия етаж. Истинско чудо е, че се е отървало само със счупен десен глезен, има фрактура и на поясен прешлен, но няма опасност да се обездвижи. Заради специфичната травма ще бъде транспортирана до болница „Св. Марина“ във Варна, каза шефът на спешно отделение в Шумен д-р Недко Тодоров.

През цялото време тийнейджърката е била контактна, говорела и питала какво се е случило. „Не помня нищо, кажете какво стана, много ме боли“, обяснявала тя.

В школото влезе полиция, за да прегледа записите от камерите. На тях се вижда ясно, че ученичката отива в тоалетната. „Виждаме я на вътрешната система за наблюдение, но полицията ще каже какво и защо се е случило“, каза директорът на гимназията Георги Георгиев.

Според него, ученичката е изкарала първия час, не влязла във втория и тогава се е случил инцидента. Била е сама, по това време всички са били в час и не е имало свидетели.

Мади е в 11 клас, паралелка с изучаване на аглийски и руски. Според Георгиев не е правила впечатление, не е била от проблемните деца.

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (2)

  1. „Не помня нищо, кажете какво стана, много ме боли“, ………………..Ами спомни си с какво си се надрусала…………..

    1. Не е взимала нищо. Можеш да спиш спокойно, и като е знаете не говорете

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.