Момче блудства с две деца, пуснал порно на жертвите

Момче подложи на грозни сексуални гаври две деца, използвайки заплахи срещу тях.

В сряда двете жертви са разпитвани в специализирана "синя стая" в Шумен пред районен съдия и са дали подробни обяснения за случилото се и за извършителя. По непотвърдени данни той е само на 11 г. и е от село Нова бяла река, община Върбица.

От Апелативна прокуратура-Варна съобщиха, че по случая има досъдебно производство за извършени блудствени действия с две малолетни момчета и то се ръководи от районната прокуратура във Велики Преслав. Гаврите станали в частен дом в село от община Върбица в петък. Потърпевши са деца на 7 и 10 години. Родителите на по-малкото момче научили за издевателството от други деца. Така започнало разплитане на случая и в неговия ход е установена и по-голямата жертва. Известно е, че с баткото са извършени неколкократно блудствени действия.

Според запознати, извършителят пуснал пред група деца порно клип на мобилния си телефон. Децата гледали с присмех на ситуацията до момента, в който насилникът започнал да опипва 7-годишно момче. Другите опитали да го отскубнат, но баткото ударил в лицето следващата жертва и подхванал и него, като го затътрил на тайно място.

Коментари

Задължително поле