МОН се включва в инициативата на президента "Подкрепи една мечта"

Министерството на образованието и науката и тази година се включва в инициативата на Президента на Републиката „Подкрепи една мечта“, която подпомага младежи, на които предстои да напуснат специализираните институции, в които са намират, информират от ведомството.

На 31 май 2017 г. президентът Румен Радев ще бъде домакин на традиционния за президентската институция абитуриентски бал за младежи в неравностойно положение, който е част от инициативата „Подкрепи една мечта“.

Ръководството на МОН се присъединява към призива на президента Румен Радев за финансова подкрепа към всички, които имат възможност и желание да помогнат и които вярват, че липсата на пари не бива да се превръща в пречка пред реализиране на мечтите.

С общи усилия и с направените дарения ще внесем радост в сърцата на тези деца и ще ги подкрепим в първите им самостоятелни житейски стъпки.

Организациите, фирмите и гражданите, които желаят да подпомогнат благотворителната инициатива „Подкрепи една мечта“, могат да го направят със средства по банковата сметка на Администрацията на президента:

https://www.president.bg/cat28/Podkrepi-edna-mechta/

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Образование