Морски офицер е новият областен управител на Варна

Морският офицер кап.I ранг Тодор Йотов е назначеният нов областен управител на Варна, след като досегашният -Стоян Пасев, беше освободен с решение на служебния кабинет.Тодор Йотов е възпитаник на ВВМУ“ Н.Й.Вапцаров“, бил е командир на Пункта за базиране Варна/бившата Военноморска база/ от 2012 до пролетта на 2014 г., след което премина в запаса.

В периода от 2008-2012 г. е бил военен аташе на България в Полша, Литва, Латвия и Естония. На последните местни избори през 2015 г. беше част от гражданската инициатива“Живот за Варна“, която издигна кандидатурата на кап.Данаил Папазов за кмет на града.В момента преподава в морската Алма матер и завежда офис „Международна дейност“ във ВУЗ-а.

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (2)

 1. Делян Славчев Пеевски получи Областна администрация – Варна!
  Лицето Тодор Йотов е човекът, който издигна Данаил Папазов за провален кандидат-кмет на морската столица!
  Публична тайна е близостта на Данаил Папазов с Делян Славчев Пеевски (КОЙ)!
  Една от първите „официални“ трудови изяви на КОЙ е именно под крилото на Данаил Папазов в Пристанище Варна. КОЙ тогава е член на борда на директорите!
  И простата аритметика е следната
  ТОДОР ЙОТОВ = ДАНАИЛ ПАПАЗОВ = ДЕЛЯН СЛАВЧЕВ ПЕЕВСКИ а.к.а. КОЙ ВЛЕЗЕ В ОБЛАСТНАТА АДМИНИСТРАЦИЯ НА ВАРНА!

 2. БЛа БЛА БЛА!! пищят пак комунетата от ГЕРБ! 🙂 хахах !! Тодор Йотов ми е преподавал! Супер адекватен и точен човек! Достоен БЪЛГАРИН! УСПЕХ!

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.