Меркел и Борисов в отговор на “Труд”: България влиза много скоро в Шенген Премиерът събира европейските лидери и Реджеп Ердоган във Варна

Командоси щурмуват пробно прототипи на стената на Тръмп

Ципрас: Македонска нация никога не е имало Ще е абсурдно обаче в името на страната да няма Македония, смята гръцкият премиер

Хиляди румънци се събраха на протест в Букурещ (ВИДЕО)

САЩ и Русия призоваха Турция и сирийските кюрди към сдържаност

Турция нанесе въздушен удар по позиции на сирийските кюрди

Aварирал ТИР край Драгоман запуши пътя за Калотина

166 снегорина чистят софийските улици

Отмениха бедственото положение в община Баните

Сирия се рекламира като туристическа дестинация

Хванаха шофьора, който прегази мъж край Нови Искър и избяга

Близо 100 000 лв. са събрани за доизграждането на храма във ВТУ Почетоха Деня на Свети Евтимий, Патриарх Търновски

Австралия приветства експериментален спасителен дрон В проекта са инвестирани стотици хиляди долари

$ 70 млн. награда за откриването на малайзийския самолет МН370 Тексаска компания възобновява търсенето на изчезналия боинг

През обектива на „Труд“: Как Борисов и Меркел отговарят на медиите (СНИМКИ)

МОСВ дава възможност за подаване на електронни заявления за ОВОС и Екологична оценка

Снимка: Архив

Министерство на околната среда и водите (МОСВ) дава възможност за подаване на електронни заявления, свързани с оценка на въздействието върху околната среда (ОВОС) и Екологична оценка (ЕО), съобщават от МОСВ.

По електронен път може да се заяви издаването на писмо, с което се определят нужните действия, които възложителят на план, програма или инвестиционно предложение трябва да предприеме, за да му бъдат издадени решения по ОВОС или ЕО. Електронни заявления могат да се подават и за издаването на решения за преценяване на необходимостта от ЕО и ОВОС, както и за самите становища по тях.

Чрез системата могат да се прикачват и изпращат всички документи, независимо от формата им. За движението на преписката или за специфични искания, подателите им ще бъдат уведомявани по електронен път. Статусът  на преписката ще може да се проверява чрез специален код, генериран от системата, който ще се получава по електронна поща. Има възможност попълненото заявление да се сваля на компютър и да се променя многократно чрез системата.

Плащането на таксите може да става през системата, тъй като е свързана с еРay.

Услугите са достъпни на интернет адрес http://portal.moew.government.bg/bg и за ползването им е необходим електронен подпис.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.