Моуриньо беснее срещу стадион

Жозе Моуриньо не спира да отваря фронтове. Най-новият е срещу терена на стадиона на "Ростов", където в четвъртък вечер "Манчестър Юнайтед" гостува в осминафинал на Лига Европа.

"Не мога да повярвам, че тук може да се играе футбол - изригна Специалния. - Как наричане това терен? Кой отбор въобще играе тук? Миналото лято с "Манчестър Сити" решихме да не играем на стадиона в Пекин заради същия терен. Попитах един джентълмен от УЕФА дали го одобрява. Той само ми отвърна, че играчите ми били застраховани и да не се притеснявам. Наблюдавах внимателно "Ростов". Когато домакинстваха на "Атлетико", "Байерн" и "Аякс", теренът им не беше такъв."

"Условията са еднакви и за двата отбора - отвърна мениджърът на руснаците Иван Данилиантс. - Теренът на "Уембли", където Моуриньо спечели купата на лигата, не беше по-добър."

"Манчестър Юнайтед" плати визите на всички свои фенове, които си организираха безкрайното пътуване до Ростов. Около 3000 "червени дяволи" ще подкрепят отбора на Моуриньо. Грандът от "Олд Трафорд" е загубил само един мач в последните 27 мача във всички турнири.

През есента в дебюта си в Шампионската лига "Ростов" пък победи "Байерн" с 3:2 в групата.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол Свят