Правнучка на фотографа Димитър Карастоянов откри изложба Германски шпионски камери колкото кибрит и дагеротипия на 168 години пазят в музея на фотографията в Казанлък

Обвиниха в опит за убийство нападателя от Любек

Президентът Радев: Никола Вапцаров се осмели да предизвика историята

Мъж заплаши да скочи от втори етаж на болницата

Финансовият министър на САЩ: Доналд Тръмп не се опитва да влияе на валутните пазари

Бетонна плоча рухна и уби работник в Пловдив

Германия премахва икономическите ограничения срещу Турция

НАСА изстрелва сонда за изучаване на слънчевата корона

Столетница прогони с бастуна си крадци от дома си в Берлин

Тома Биков: Ако се докаже, че провокациите в Шарково са инициирани от Нинова, ще сезираме прокуратурата Това е заплаха към националната сигурност, посочи депутатът

Путин и Макрон обсъдиха съвместната хуманитарна операция в Сирия

Откриха нов вид акула с големи очи

Пабло Касадо заема поста на Мариано Рахой като председател на Народната партия

Дърво се срути в Бургас

Корнелия Нинова: Създаваме нови и нови органи за борба с корупцията, а тя расте

МО: Няма предизборна агитация в армията

Снимка: Министерство на отбраната

Министерство на отбраната отрече твърденията за проведени предизборни срещи с военнослужещи от военни формирования в армията.

„Военнослужещите от военните формирования в Българската армия изпълняват ежедневната си планова дейност. За целия предизборен период не са провеждани никакви, свързани с предстоящите избори мероприятия, с никой от кандидатите за президент и вицепрезидент за предстоящите на 6 ноември тази година избори“, увериха от МО.

Подобни инсинуации и лъжи не допринасят за провеждането на честна и принципна предизборна кампания и неправомерно правят опити за въвличане на военни формирования от Въоръжените сили в чисто агитационна пропаганда в услуга на определени кандидати, се казва в съобщението.

В защита на честта и достойнството на военнослужещите, Министерство на отбраната се обръща към българските граждани да не се поддават и вярват на подобни лъжи. Българската армия е гарант за националната ни сигурността и териториалната цялост на Република България, както и за спазването на Конституцията и всички действащи закони.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.