Мтел и “Пощенска кутия за приказки“ разказват истории за интернет любов

В най-романтичния месец в Пловдив, Варна и София предстоят специални издания на литературния формат

Мтел и „Пощенска кутия за приказки“ тръгват на кратка обиколка из страната в най-романтичния месец, за да разказват истории за интернет любовта. С подкрепата на телекома литературният формат ще има специални издания в Пловдив, Варна и София.

В деня на Свети Валентин – 14 февруари – инициативата ще гостува в “Club Stage 51” в Пловдив. За 17 февруари е предвидено събитието във Варна. Там приказки ще бъдат четени в клуб „Хоризонт“. Кратката обиколка из страната ще приключи на 21 февруари в столичния „Sofia Live Club”. Началният час и за трите събития е 19:00. В рамките им ще бъдат четени истории на тема „Интернет любов“, написани и подбрани специално за събитията.

“Пощенска кутия за приказки“ е литературен проект на Гери Турийска, в който всеки месец известни личности четат текстове на талантливи автори – любители на краткия разказ.

Специалните издания в месеца на любовта са поредната съвместна инициатива на проекта с Мтел. Миналата година „Пощенска кутия за приказки“ организира с телекома събитие на тема “Телефон и любов“, събрало над 800 души в столичния „Sofia Live Club“. В края на 2015 г. телекомът избра формата на „кутията“, за да представи сборника „Преплетени линии – 20 истории от миналото за бъдещето“. Автори на разказите в него са победители в конкурса за технологии, иновации и наука –Mtel Media Masters, а поводът за книгата беше 20-годишнината от първия телефонен разговор в GSM мрежата у нас.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл