Музикалното турне на "Кока-Кола" стартира на 7 юни от Пловдив

Любимото на стотици хиляди българи музикално турне " Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour" ще стартира това лято на 7 юни (сряда) от площад "Централен" в Пловдив.

Изборът на организаторите не е случаен, тъй като през миналата година там се събраха над 30 000 души, за да споделят емоцията от хубавата музика и разтърсващото визуално шоу. Една година след като турнето зарадва над 200 000 фенове в 7 от най-големите български градове, звездите на "Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour 2017" са готови да се завърнат с пълна сила на сцената за нови музикални изживявания.

Всички почитатели на най-актуалната българска музика отново ще станат част от незабравимо и уникално музикално изживяване, което ще предостави на своите почитатели над 840 минути музика с най-хитовите родни и международни изпълнители. На голямата сцена ще излязат едни от най-успешните и популярни български изпълнители - Криско, Кристиан Костов, Михаела Маринова, Михаела Филева, СкандаУ, Тита, DARA, DJ Doncho, Балет Nova, Venzy, Pavel и Venci Venc'.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България