„Мумията“ с Том Круз нахлу в салоните

Режисьор на филма е Алекс Курцман

Том Круз се надява, че ще успее да превърне новия си филм “Мумията” в глобален комерсиален хит. Като изключим поредицата “Невъзможна мисия”, мегазвездата Круз няма много наистина касови заглавия в последните няколко години. Круз разчита, че освен неговото участие публиката ще бъде привлечена от актьорската гравитация на Ръсел Кроу и сексапила на София Бутела и Авабел Уолис.

Филмът вече нахлу в кината в страната и по света, а в началото на другата седмица ще стане ясно колко пари е направил в първия си уикенд в салоните.

26_1Ето за какво става въпрос в сюжета: Древна кралица (София Бутела – “Kingsman: Тайните служби”, “Стар Трек: Отвъд”), чиято съдба е несправедливо отнета, би трябвало да е затворена за вечни времена в гробница под безмилостната пустиня. Но в наши дни озлобената кралица се събужда и с нея се пробуждат и ужаси отвъд човешкото въображение.

От необятните пясъци на Близкия изток до скритите лабиринти под съвременния Лондон The Mummy съчетава неочаквано напрежение и вълнения в оригинално превъплъщение, което дава началото на един нов свят на богове и чудовища.”

Режисьор на “Мумията” (The Mummy) е Алекс Курцман (”Хора като нас”) по сценарий на Кристофър Маккуори и Джон Спейтс. В ролите са Том Круз, София Бутела, Ръсел Кроу, Анабел Уолис, Кортни Б. Ванс, Джейк Джонсън, Хавиер Ботет.

С този филм от студиото “Юнивърсъл” се надяват, че ще успеят да възкресят славната си филмова вселена от митологични чудовища.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Кино