Влак помете джип на прелеза при село Градище

Вицепрезидентът Йотова: Ролята на Съда в Страсбург е динамична и продължава да нараства

Две вокални кралици на сцената на зала България

Усик прережда Кобрата за титлите

Пендаровски: В обединена Европа има място за всички, включително и за Македония Изпълнихме всички необходими условия за започване на преговори, заяви президентът

Чуждите инвестиции са 603 млн. евро

Вицепремиерът Захариева пред ТАСС: Заинтересовани сме от равнопоставен и взаимноизгоден диалог с Русия

Боби Михайлов: Може би съм омръзнал на хората, не съм говорил с премиера

Ердоган: В Северна Сирия не се водят сражения

Борислав Михайлов на прощаване: Бях прекалено добър, сега ще ходя на риба "Повечето играчи от националния отбор не ги познавам като имена", призна доскорошният шеф на БФС

ЕС ще отговори на американските мита

Министър Желязков: Практическите изпити за шофьори ще са в контролирана среда (СНИМКИ)

Валентин Михов подаде оставка от БФС

Дипломати от Австрия обсъждаха сътрудничество с ръководството на ВТУ

Мустафа Карадайъ от Ветово: Единственото място, в което различието е ценност, а не проблем – това е ДПС

Лесно е да управляваш малка община, когато си от ДПС. Лесно е, защото нашето единство и нашата сила дава властта, с тези думи се обърна председателят на ДПС Мустафа Карадайъ към жителите на община Ветово на предизборния митинг в центъра на града.

На предизборната среща бяха представени кметове на кметства и листата за общински съветници начело с кандидата за кмет на община Ветово д-р Мехмед Мехмед.

Печелим местната власт с тези образовани, знаещи, можещи и доказали себе си в сферата, в която се развиват кандидати. Ние познаваме всеки от тях, даваме им местната власт, те със своята компетентност правят проектите, а не община Ветово за цял мандат да няма нито един проект. Кметът д-р Мехмед има врата в София, на която да почука и тази врата е вратата на ДПС, каза Мустафа Карадайъ.

Кандидатите, които сегашният кмет е посочил и двамата ги знаем. Но партиите им никой не ги знае в България. Тези партии нямат офиси в София, нямат и парламентарна група. С какво ще помогнат на местната власт, че да решава проблеми, попита Карадайъ.

Скъпи братя и сестри от всички етноси, единственото място, в което различието е ценност, а не проблем – това е ДПС, бе категоричен лидерът на ДПС.

Всички заедно да градим Ветово, за да има бъдеще за нашите деца във Ветово, призова Карадайъ. За последните 30 години в нашата Родина се знае едно – ДПС е пазител на целостта, стабилността, мира и сигурността в страната, казак още той. В трудни и сложни времена, когато е необходимо ние подкрепяме и власт в името на стабилността и сигурността на страната, но когато е необходимо сваляме власт в името на стабилността и сигурността. Ние можем да го направим, знаем как и затова за Ветово на 27 октомври д-р Мехмед ще е кмет на общината, призова Мустафа Карадайъ.

Скъпи братя и сестри, две трети от моя дълъг политически път минаха в ДПС, които са почти 20 години. Аз живея и работя с етническите турци, българи и роми и всички други етноси. Две трети от пътя ми минаха, аз православният християнин да работя с мюсюлмани и искам най-гордо и отговорно да ви заявя, че няма да заменя този път за нищо на света, защото видях какво е толерантност, обич и уважение, визия за бъдещето, истински патриотизъм, любов към нашата обща Родина България, каза в емоционалното си обръщение зам.-председателят на ПГ на ДПС Йордан Цонев.

Каквото и да ви говорят, ДПС е най-българската партия, бе категоричен Цонев. Това е партията, която с мирни протести и бунт точно на българските мюсюлмани, срещу поруганото им достойнство докара демокрацията и свали тоталитарния режим. Режимът на ченгетата от ДС, какъвто е и дълго управлявалият тази община. Евроатлантическият път на България не можеше да стане без ДПС и без визионерската мисия на почетния председател д-р Ахмед Доган – без неговата решаваща роля, без патриотизма и любовта на тези хора към България, бе категоричен Цонев.

Йордан Цонев каза, че ДПС е гарант за националната сигурност и териториалната цялост на България. Колко още случки трябва да се случат в нашата история, за да разберете, че нашият път е път на заедността – пътят на девиза на ДПС. Затова аз призовавам, нека да помним уроците на историята, да гледаме в бъдещето. Заедно и всички, за да има добруване, за просперитета на хората на нашата Родина България, заключи той.

На предизборният митинг присъстваха още зам.-председателят на ДПС Ахмед Ахмедов, зам.-председателят на ДПС Ахмед Ахмедов, членът на ЦОБ Емел Етем, народният представител Бюрхан Абазов, областният председател и кандидат за кмет на Русе Дауд Ибрям.

Избори 2019. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.