Йордан Радичков давал зайци като автограф на цялата дружина

„Левски“ измъкна трудна, но важна победа на „Герена“

Треньор обезвреди въоръжен ученик с… прегръдка (ВИДЕО)

Тео Ушев с нова номинация за „Оскар”

Рафаел Надал се ожени

Италианец, воювал с кюрдите срещу ИДИЛ: Турската офанзива ще възроди Ислямска държава Турците унищожават бойците, които изстрадаха толкова много за света, казва Клаудио Локатели

Един милион протестираха срещу Брекзит в Лондон

Внезапна сърдечна смърт покосила 15-годишната ученичка от Димитровград

Апатит наш насущний Съдържа се в костите и зъбите

Първанов: Отстъпили сме прекалено много на Македония

Испанският премиер отхвърли призива на лидера на Каталуния за диалог

Дмитрий Медведев: Газопроводът „Турски поток“ е изгоден за цяла Европа

Полицаи обискираха дома на кмета на Несебър Цял ден в града се провежда специализираната акция

Пламна известен ресторант в София

Патриарх Неофит стана Почетен гражданин на Перник

Мустафа Карадайъ от Зърнево: Вие сте достойни патриоти, изберете модела на заедността в Тервел

Снимки: ДПС

„Здравейте горди и достойни патриоти.“ С тези думи председателят на ДПС Мустафа Карадайъ поздрави жителите на село Зърнево, община Тервел. Героично Зърнево, което пише история явно трябва да направи исторически избор и крачка и тази година, както е правил през 1989г., добави лидерът на ДПС.

На предизборната среща в тервелското село Зърнево бе представена листата на ДПС за общински съветници начело с кандидата за кмет на община Тервел Аксел Наз.

Карадайъ заяви още, че ДПС е партията, която от 30 години е пазител на целостта, мира и стабилността на България. Онези самозвани патриоти, които всъщност са националисти умеят само да разделят и противопоставят хората в нашата страна на религиозен и етнически принцип. Патриот е онзи, който обича Родината, ближния, различния и ги обединява, обяви Карадайъ. Той каза, че това се случва само в ДПС.

Мустафа Карадайъ напомни завета Левски за чиста и свята република и каза, че ДПС е последовател на завета на Левски. Да живеем равни българи, турци, християни и мюсюлмани в нашата чиста и свята република, припомни той. Затова Зърнево през 2019г. ще направи пак историческа крачка тук в Тервел. Ще каже „Не“ на противопоставянето и разделението и „Да“ на красивите, умните, образованите и доказалите себе си, заяви лидерът на ДПС.

Карадайъ каза, че против всякакви световни правила ГЕРБ забраниха нашия майчин език. Не можем да гласуваме за тях, каза още той. Това направиха заедно с националистите и се състезаваха кой по-голям националист е, обяви председателят на ДПС.

Вие имате шанс да направите историческата крачка към обединението, заедността на хората и различния модел на управление в община Тервел, обяви лидерът. „Не“ на модела на разделението, противопоставянето и страха и „Да“ на модела на обединението и заедността, бе категоричен той.

Моето доверие към нашият кандидат е безпрекословно, обяви зам.-председателят на ДПС Филиз Хюсменова. Тя е една от вас и събира в себе си всички ваши силни страни. Тя умее да гледа смело хората в очите, да казва истината, изпълнява обещанията си и тя е тази, която няма да ви предаде, обяви Хюсменова. Ще управлява община Тервел със силна ръка, облечена в кадифена ръкавица в името на всеки един от вас и с грижа към вас. Доверете и се, защото тя го заслужава, каза още тя.

Ние трябва да покажем на България, че в смесените райони като Тервел, ДПС е правилният избор. С тези думи се обърна зам.-председателят на ПГ на ДПС към жителите на селото. Ние знаем как да управляваме такива общини в интерес на всички етноси без да делим хората по религиозен и етнически признак, обяви Цонев.

Затова се обръщам към всички мои приятели християни да преодолеят предразсъдъците, защото не върши работа никому. Не помага да живеем добре заедно, не помага общините ни да станат по-красиви и не помага за доброто на хората, изтъкна той. За доброто на хората помага тогава, когато ги избираме не по етнически и религиозен признак, а по техните качества и способности. И аз знам, че ще изпълните вашият дълг към Зърнево, Тервел, България и децата, заключи Йордан Цонев.

На предизборната среща присъстваха още народният представител д-р Хасан Адемов и членът на ЦОБ Рушен Риза.

Избори 2019. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.