На 21 октомври 2019 да почерпят

Дневен хороскоп на Алена за понеделник, 21.10.2019

Заев: Предсрочните парламентарни избори ще се състоят на 12 април 2020 г.

Президентът Радев ще бъде на посещение в Япония за интронизацията на император Нарухито

Интронизацията на император Нарухито (ИНФОГРАФИКА)

Полицейски хеликоптер и няколко патрулки преследваха 4 часа силно агресивна крава в Германия

Подкрепа от Путин за Сирия търси Ердоган Иска армията на Дамаск да се оттегли от границата

Президентът на Чили въведе извънредно положение в още три града

Възможен ли е свят без глупаци? Сборникът „Психология на глупостта” прави аутопсия на глобалната напаст

Нов епос по „Война на световете”

Стево Пендаровски: Имаме държавен консенсус, че искаме да продължим по европейския път

Села в Невестинско са заплашени от воден режим

Възстановено е движението на пътя София – Варна край Омуртаг

Фандъкова печели в два тура с 10 пункта Данните са от представително проучване за цяла София на агенция „Сова Харис“, направено по поръчка на „Труд“

Вижте акцентите в броя на вестник „Труд“ в понеделник, 21 октомври 2019

Мустафа Карадайъ от Кубрат: Нашата заедност е пример за цял свят

Екипът на Централния лъч на ДПС бе в разградска област. След срещи с избиратели в град Самуил и исперихските села Подайва и Лъвино, ръководството присъства на предизборния митинг на центъра в град Кубрат. Ние от ДПС знаем, че властта идва от хората, властта е на хората и тя служи за решаването на проблемите на хората и затова нашето мото е „Власт за хората“, заяви в началото на словото си председателят на ДПС Мустафа Карадайъ.

Той заяви, че е убеден, че даже и кандидатите на други партии ще гласуват за листата на ДПС, защото те са образовани, знаещи, можещи и доказали себе си в сферите. Това е правилният избор за развитието, спокойствието, честта и достойнството на гражданите на община Кубрат. Правилният избор е номер 55, допълни Карадайъ.

Някои хора, които бяха продукт на партията сами избраха позицията на предатели и се опитват чрез преса и натиск, чрез лъжи и измама да се възползват от нашия глас в личен интерес, сподели Карадайъ. Ние в Кубрат сме толерантни, но и знаем, че толерантността върви заедно с отговорността и точно на тези хора няма да позволим да мине тяхното хитруване. Ние от ДПС сме в Кубрат, защото милеем за хората на Кубрат, допълни той.

Нашата заедност е пример за цял свят. Различието, заедността и толерантността за нас са ценности. Това е най-важното за нас – да бъдем заедно, единни, силни, да си помагаме в трудни времена и да се веселим в добрите, обяви председателят на ДПС.

Алкин Неби доказа себе си. Преди две години бяхме заедно, застанахме пред вас и казахме ви да се обединим и с общи усилия да подобрим условията живот във вашата община. Направихме го, каза Карадайъ давайки пълната си подкрепа за кмета на Кубрат Алкин Неби. Когато сме заедно, когато сме силни и когато имаме местната власт всички заедно ще решаваме всичките проблеми, имайки подкрепата на ДПС, допълни той.

Скъпи приятели, моят апел е да бъдем разумни, да си съхраним единството и заедността и да направим правилният избор на 27 октомври, се обърна Карадайъ към събралите се жители на площада и заяви: „Да изберем правилните хора, които ще вземат властта от народа и тази власт ще служи за решаването проблемите на народа“, заключи лидерът на ДПС.

Зам.-председателят на ПГ на ДПС Йордан Цонев каза, че местната власт е властта, която е най-близо до хората. Кметът, общинските съветници и администрацията са тези, които всекидневно са сред вас и които откликват при всяка една ваша нужда. Това е най-важната власт за вас, защото е до вас, заяви той. Но е важна и за нас. Без местната власт, ние в парламента не можем да направим нищо за вас или ако направим това е много далечно. За това, там където ДПС не държи местната власт, там нищо не се случва. И затова всички общини завиждат на общините на ДПС, допълни Цонев.

Смисълът на съществуването на ДПС сте вие, вашето добруване, мирът, стабилността и сигурността на нашата обща Родина България и затова аз съм абсолютно сигурен, че вие знаете, че трябва да подкрепяте ДПС и ще го направите на тези избори, заключи Йордан Цонев.

Ние залагаме на този екип, защото за две години нашият кмет на община Кубрат г-н Алкин Неби се доказа, че наистина е човек, който ежедневно и ежечасно се бори за доверието на хората, каза зам.-председателят на ДПС Ахмед Ахмедов. А доверието е много крехко и нестабилно. Вие, жителите на Кубрат сте закърмени със завета на Кубрат. Когато ние запазим нашето единство и заедност никой не може да ни пречупи. В хората в община Кубрат са заложени гените на правата и свободите на малцинствата и евроатлантическата ориентация. Нека да гласуваме за по-доброто бъдеще на Кубрат и за да могат хората да управляват, каза още Ахмедов.

На предизборната среща присъстваха още Емел Етем-член на ЦОБ, народните представители Ихсан Хаккъ и д-р Хасан Адемов, председателят на Младежко ДПС и евродепутат Илхан Кючюк, областният председател на ДПС Разград и кмет на община Лозница Севгин Шукри, кандиддатът за кмет на община Исперих Белгин Шукри и кметът на Цар Калоян Дауд Аляовлу.

Избори 2019. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.