Мустафа Карадайъ от Момчилград: Прекрасен кмет поема щафетата!

Ще имате прекрасен кмет, който ще оправдае очакванията на всички момчилградчани. Това заяви пред избиратели на предизборна среща в Момчилград председателят на ДПС Мустафа Карадайъ. „Ние сме онази система, която може да бъдем заедно и да си предаваме щафетата от екип на екип и от поколение на поколение. Най-яркият пример затова е тук, в Момчилград, това ни отива на нас в ДПС“, каза още лидерът на ДПС.

На срещата бяха представени кандидатите на ДПС за кметове на кметства, кандидатите за общински съветници и кандидата за кмет на община Момчилград Илкнур Кязим. „Не може друга партия да има такива кандидати, това е Момчилград, това сме ние“, каза още председателят на ДПС и даде пълната си подкрепа за кандидат кмета на ДПС Илкнур Кязим и екипа и.

„През годините някои временно заставаха начело, заради властта, но след това заминаха в небитието. За съжаление резултатът от парламентарните избори през 2017 г. докара националистите във властта. Днес ГЕРБ и БСП се състезават кой е по-голям националист”, заяви още Мустафа Карадайъ.

Лидерът на ДПС каза, че ако някои хора тръгнат да вземат властта с недемократични средства, ние трябва да им кажем, че ние сме пазителите на демокрацията в България. В името на стабилността и сигурността понякога сме подкрепяли някои правителства, но когато се е налагало пак заради стабилността и сигурността, то ние сме сваляли правителства, обяви председателят. Затова кажете на онези, че ние ще продължаваме да отстояваме демокрацията, те явно не я разбират. Държавата и държавността ще пазим ние, бе категоричен Карадайъ.

„ДПС винаги е била близо до хората и винаги се е грижила за своите избиратели. Нашата партия най-правилно разчита знаците на демокрацията, че властта идва от хората, а не със сила”, каза още лидерът на ДПС.

“Като откривахме кампанията в Дулово, отидохме малко със свити сърца, защото преди 8 години ни превзеха бастиона в Северна България. Отидохме там и казахме, че ще си върнем този бастион. Че сме разбрали грешката си, че сме я поправили и искаме доверието на хората. Там Илкнур излезе и взриви залата със словото си от сърце и истинските думи, които извират отвътре като даде страхотен заряд на дуловци, които бъдете сигурни, че ще спечелят изборите и ще ни върнат крепостта Дулово”, обяви зам.-председателят на ПГ на ДПС Йордан Цонев и даде подкрепа на кандидата за кмет на община Момчилград Илкнур Кязим.

На предизборната среща присъстваха още евродепутатът Атидже Алиева-Вели, народните представители Адлен Шевкед и Ерол Мехмед и членът на ЦОБ на ДПС Ердинч Хайрула.

Избори 2020. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Коментари

Задължително поле