Мустафа Карадайъ от Павел баня: Европа ни вярва, защото сме едни и същи и в Брюксел и в Павел баня!

Централният лъч на ДПС, начело с председателя и водач на листата на ДПС Мустафа Карадайъ пристигна в област Стара Загора. През деня се проведоха срещи с жители на казанлъшките села Крън, Копринка и Хаджидимитрово.

Ясната и последователна политика на ДПС в годините е причината партията ни да има сериозни позиции сред европейските либерали. Брюксел вярва на ДПС и има доверие на ДПС, заяви Карадайъ!

Нас ни слушат в Европа, защото ДПС води една и съща политика и в Брюксел, и в София, и в Стара Загора, и в Павел баня. Затова ни вярват. Ние нямаме двойни стандарти и двойни аршини. Имаме им доверието и вярата, подчерта още Мустафа Карадайъ.

Говори се за Европа на нациите. Европа трябва да е общия дом на всички. Ние трябва да останем различни, защото в различието е богатството. Ние трябва да сме различни и в това различие, ако има обединение се крие силата, заяви зам.-председателят на ПГ на ДПС Йордан Цонев по време на своето обръщение към събралите се на площада.

Не заслужаваме да бъдем най-бедната държава в ЕС. Не заслужаваме на бъдем на последно място във всички класации на ЕС. Не заслужаваме винаги да ни сочат, че не си изпълняваме ангажиментите. Ние сме горди хора, които работят за страната си, каза председателят на Младежко ДПС и евродепутат Илхан Кючюк.

Трябва ни вашата подкрепа за да бъдем силни в България и Европа и да се чува гласът на ДПС. Нас не само ни чуват, а нас ни слушат и внимават какво казваме, подчерта евродепутатът Искра Михайлова.

На предизборния митинг пред площада в общината присъства и зам.-председателят на ПГ на ДПС и областен председател на ДПС Стара Загора Халил Летифов, общинските председатели от областта и членове и симпатизанти на ДПС.

Следете Trud News вече и в Telegram
Избори 2023. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Политика