Мъжката анатомия притесни бесарабката Лилия във „Фермата“

Бесарабската българка Лилия във „Фермата“ определено е на светлинни години от определението разкрепостена жена. Тя не крие неудобството си, когато около нея се коментират теми, свързани със секса и не обича да отговаря на въпроси от интимен характер. Поредният повод, който накара Лилия да се изчерви, беше тазседмичният обичай – Герман, за който беше нужно част от фермерките да изработят мъжка кукла от глина, на която да се онагледят всички анатомични елементи. В това число и достатъчно голям полов орган. След като куклата е изработена, й се прави ритуално погребение. Прадедите ни са извършвали обичая по време на суша, за да измолят природата да им донесе дъжд.

Лилия се оказа сред избраните дами, които да се заемат с изработката на куклата Герман. Въпреки че с „колежките“ си по тази задача Радилена и Милена доста се позабавляваха, бесарабката не пропусна да се извини на родителите си, че стават свидетели на това, което прави. Все пак тя се включи в дискусията каква да е дължината на половия орган и как точно да бъде поставен.

Явно момичетата се бяха постарали много, тъй като след края на ритуала и погребването на куклата Герман, над фермата наистина заваля дъжд.

Коментари

Задължително поле