Мъж блудствал с Матю Макконъхи в микробус

Актьорът през 1987 г. - на възрастта, когато е бил насилен сексуално от мъж.

Актьорът изгубил девствеността си на 15

Баща му издъхва, докато прави секс с майка му

Матю Макконъхи, звездата от “Истински детектив”, “Професия: Стриптийзьор” и “Клубът на купувачите от Далас” (този филм му носи “Оскар”), шокира обществеността, като разкри срамни тайни от младите си години. Преди седмица излезе от печат мемоарна книга на 50-годишния актьор, озаглавена Greenlights, в която той признава, че е изгубил насила девствеността си на 15 години, а на 18 с него блудствал мъж, след като го ударил и привел в безсъзнание. Инцидентът се случил в задната част на микробуса на насилника.

Актьорът смята, че това са най-тежките моменти, белязали неговото минало. В началото дори е бил убеден, че ще отиде в ада, защото е правил секс преди брака, макар да е бил принуден към това, но сега вече е сигурен, че не е така. “Единственото нещо, което винаги съм знаел е, че исках да бъда баща”, твърди той. Актьорът има три деца от брака си с бразилския модел и дизайнер Камила Алвес - Леви на 12, Вида на 10 и Ливингстън на 8.

Преди Алвес, за която се жени през 2006 г., Макконъхи има връзки със звезди като Сандра Бълок, Ашли Джъд, Рене Зеуегър, Патриша Аркет и Пенелопе Крус. Когато среща Камила обаче, той разбира, че тъкмо тя е жената за него и не поглежда повече назад. “От онази вечер аз не съм искал да прекарвам времето си с никоя друга жена - признава той. - Категорично не съм искал да спя с никоя друга. Не съм искал да имам деца от никоя друга, освен от нея. Ние се обичаме и никога не сме го поставяли под въпрос.”

Въпреки травматичните случки от миналото си, Матю не е загубил ведрия си поглед към живота. “Никога не съм се чувствал като жертва - продължава той. - Имам много доказателства, че светът е планирал за мен да бъда щастлив.” Макконъхи за първи път говори за драматичното си минало, но книгата обяснява проявената от него подкрепа към жертивте на сексуално насилие по-късно, когато става преподавател в Тексаския университет в Остин, където самият той е завършил филмово и телевизионно изкуство.

През 2006 г. Макконъхи се включва в университетска програма за предотвратяване на сексуално насилие, като помага студентите да бъдат прибирани безопасно, когато падне мрак. Виждан е да кара бъги из кампуса, за да извози закъснелите. Още един трагичен инцидент от началото на 20-те му години бележи неговия живот. Баща му издъхва на 63, докато прави секс с майка му. Родителите на актьора имат бурни отношения. Те се развеждат два пъти и се женят три пъти. Матю е роден малко след третата им венчавка през 1969 г. Той има двама по-големи братя. Един от първите му спомени като 4-годишен е как майка му размахва нож срещу баща му заради някаква забележка.

Майката е учителка в детска градина и писателка, баща му - бивш играч по американски футбол, който има петролен бизнес. Когато чува вика на майка си, че баща му е мъртъв, Матю не може да повярва, че е възможно нещо или някой да убие неговия татко, затова дълги години обвинява своята майка за смъртта му. Всъщност баща му получава инфаркт по време на половия акт.

Между случките, които звездата описва в спомените си, е как се озовава в Реал де Каторс, Мексико, в клетка с планински лъв. “Имам седемдесет и осем шева на челото, направени от ветеринарен лекар”, пише той. Към другите му “подвизи” са четири сътресения на мозъка от падане от дървета, три от тях по пълнолуние.

Преди да срещне Камила, актьорът обича да се забавлява, като свири на бонго (вид барабани) - гол и напушен с трева. Веднъж след оплакване на съседи идва полиция заради големия шум, а той, опиянен от марихуаната, оказва съпротива и го тикват зад решетките. В края на краищата му се разминава с глоба от 50 долара за нарушаване на тишината, нищожна сума на фона на 4-те милиона долара, които тогава печели на филм. Появата на Камила обаче го прави примерен съпруг и баща, който поставя семейството на първо място.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Шоубизнес