Мъж издирва влюбчива съпруга

Районно управление - Шумен издирва по молба на близките й Христина Ленинова Костадинова на 41 години от село Каменяк. Жената напуснала дома си на 22 февруари т.г. и оттогава е в неизвестност. Къде е Христина не знае нито съпругът й, нито двамата й големи синове.

Затова обезпокоените роднини са дали точно описание на жената пред полицията и молят за съдействие. Костадинова е висока около 175 см., с нормално телосложение, светло лице, сини очи, дълга права кестенява коса. По данни на нейни близки е възможно да е придружена от 52-годишният Нехат Ахмедов, който е техен съселянин от Каменяк. Жената е напускала дома си и друг път, и е установявана пак в неговата компания.

Запознати разказват, че сагата на двойката е поне от година-две. Тогава Христина пак изчезнала и живяла повече от месец на квартира в Шумен с Нехат. Била забелязана на кооперативния пазар в града и така авантюрата й била пресечена. Съпругът й Борис я приел у дома. Местните хора му се чудели, а той обяснявал, че много обича и държи на жена си.

Христина е бивша магазинерка, после работела като асистент по социална програма. Нехат също не е състоятелен и съселяните им се чудят, ако са забегнали пак заедно, как се издържат.

От полицията умоляват хора, които имат информация за местонахождението на Христина да съобщят в близкото полицейско управление или на телефон 112.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България