Мъж и жена са загинали след челен сблъсък на две коли край Пазарджик

Снимка: Архив

Мъж и жена са загинали на място след челен сблъсък между лекия автомобил „Фолксваген”, в който те са пътували, и „Мерцедес” на пътя Пазарджик – Белово.

„Сигналът за инцидента с фатален край, който е станал на няколко километра преди Белово, е подаден на телефон 112 малко преди 15.30 часа и веднага на местопроизшествието са изпратени екипи на „Пътна полиция”, РУ на МВР-Септември, Пожарната и Спешна медицинска помощ.

Лекарите само са констатирали смъртта на мъжа и жената във „Фолксваген”-а, в който на задната седамча е имало дете. То не е пострадало и е в добро общо състояние, но е транспортирано с линейка в МБАЛ „Пазарджик” заедно с шофьора на мерцедеса”, който е контактен и се е отървал без сериозни травми”, съобщи говорителят на Областна дирекция на МВР-Пазарджик Мирослав Стоянов.

Движението в района на катастрофата се регулира от екипи на Пътна полиция, а на мястото на фаталния сблъсък се извършва оглед и се изясняват причините довели до тежкото ПТП. Все още се изиснява и самоличността на загиналите.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България