Мъж набил осмокласник, закачал дъщеря му

Снимка: Архив

Бързо производство за хулиганство е започнато в полицейското управление в Свищов срещу 31-годишен мъж от село Овча могила.

В сряда сутринта Н. Н. нахлул в класна стая на местното училище и пред служител на учебното заведение нанесъл удари с ръка и крак на осмокласник. Разяреният родител е причинил лека телесна повреда на момчето.

След като училищния персонал успял да изведе агресивния мъж от сградата, учителите потърсили съдействие от полицията. След намесата на униформените Н. Н. е задържан за срок до 24 часа по Закона за МВР.

Пред полицейските служители задържания обяснил, че младежът закачал дъщеря му и той решил да се саморазправи.

Това е второ посегателство в рамките на броени дни над ученик в Свищовско. В понеделник Наташа Павловска удари шамар на първокласничка и буйства в школото "Филип Сакелариевич" в крайдунавския град. Причина за гнева на жената бил изгубен учебник и тя набеди съученичка на дъщеря си, че го е взела.

Директорката на училище, в което се разиграл екшъна Десислава Александрова сподели, че от 6 г е школски шеф и това е първият подобен случай. В учебното заведение има пропускателен режим. В злополучния ден обаче, разяреният баща успял да се добере до класната стая като излъгал пазачката на входа, че отива да вземе мобилен телефон от дъщеря си. Мъжът дръзнал да раздава правосъдие по време на междучасие. Преди седмица момчето и момичето били изчезнали и с часове били в неизвестност. Когато девойката се прибрала казала на баща си, че е ходила на излет. Майка й била на гурбет и за нея се грижел само баща й. Родителите на осмокласника пък били разделени и той живеел с баба си.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Крими и право