Черната Златка само по бельо (СНИМКИ)

Допълнителен кораб закрепва фериботната връзка с Атон

Започна пълненото с природен газ на тръбопровода „Турски поток“

Туристи откриха опожарен автомобил

Проф. Венелин Терзиев описа в книга проекциите на устойчивото развитие в практическия живот Нетрадиционното представяне на сериозната творба бе в Залата на жирафите в Музея на хумора и сатирата в Габрово

Стефан Данаилов е излязъл от кома и е контактен

Тъща потроши колата на зет си, той си го върна Три автомобила с натрошени стъкла в Завет при семейна война

Нашествие на мушици в Разград и околностите Изяснява се видът и начините за борба с тях

Видин се включва в най-мащабната кампания срещу трафика на хора

Ново огнище на африканска чума по свинете в община Смядово

Николета Лозанова захвърли дрехите и задръжките (СНИМКА)

Карлес Пучдемон се предаде на белгийските власти

Задържаха 4-ма наркодилъри в прохода „Петрохан”

Варна домакинства за втори път състезание по медиация за ученици

Мъж платил 2000 лв. на изнудвачи, заплашвали го с рязане на ухо Неуредени финансови отношения били причина за изнудването

41-годишен мъж се оплакал в полицията в Разград, че е заплашван и изнудван от двама мъже да им даде пари, за да не му отрежат ухото и да го убият. С.А. заявил, че към 10,40 часа в съботния ден, в района на градинката до хотел „Централ” в града, е станал жертва на изнудването и е дал 2000 лв. Полицията издирила и задържала посочените лица Ю.М. (34 г.) и М.Х. (26 г.) от село Дянково.

Случаят се разследва и се уточняват подробностите.

Неофициално се коментира, че причината за заплахите и изнудването били неуредени финансови отношения. Говорело се, че жената на изнудвания изкарва сериозни суми по разпространената схема за търсене на финансова помощ от чужденци и това може да е полакомило двамата мъже да си набавят бързи пари. Към момента няма потвърждение дали семейството наистина печели от този бизнес, който не се смята за престъпление, а жените, които го практикуват застават пред съда за недекларирани доходи и съответно невнесени данъци.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.