Мъри готов за нов договор с „Астана“

Станимир Стоилов, треньор на казахстанския „Астана“, е готов да продължи работата си в клуба и след изтичането на настоящия му договор през декември. Мъри не изключи тази възможност на пресконференцията след гръмката победа с 4:1 като гост над „Кайсар“, където старши треньор е Стойчо Младенов.

„Има още много време до края на годината и моя договор – каза бившият треньор на „Левски“. - Щом постъпи предложение от клуба, ще седнем и ще го обсъдим. Сега имаме по-важни задачи. Предстоят трудни мачове в групите на Лига Европа. Ще се опитаме да излезем от тях и да зарадваме Казахстан.“

В двубоя между отборите на българските треньори, „Кайсар“ поведе веднага след почивката след автогол на Шитов, но „Астана“ направи обрат след попадения на Граховац от дузпа, Шитов, Логвиненко и Тагиберген. Победата бе девета поредна за „Астана“ и тимът е лидер в класирането с 63 точки. „Кайсар“ пък няма успех в последните три мача и е седми в таблицата с 29 точки. Тимът на Мъри е с два мача по-малко от втория „Кайрат“, който изостава на точка.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ