Дневен хороскоп на Алена за сряда, 16.10.2019

На 16 октомври 2019 да почерпят

Кървавите сълзи на Арлекин „Жокер“ е чудовищен и талантлив филмов калейдоскоп, в който въобще няма морал

7 души загинаха, след като хеликоптер се разби в Афганистан

Тръмп поиска край на офанзивата в Сирия (обзор) Вашингтон обяви наказателни тарифи за Анкара

Красимир Балъков: Поднасям своите извинения на английските футболисти

Шефът на съдиите и още четирима от БФС задържани за разпит

Сделки за милиарди сключиха Москва и Рияд Най-важното споразумение - за стабилизиране на цените на петрола

Пациент сам си избра сърдечната клапа Екип на проф. Иво Петров направи първата имплантация на MyVal

Убиецът Полфрийман излeзe от изолатора в Бусманци (обзор)

Вижте акцентите в броя на вестник „Труд“ в сряда, 16 октомври 2019

Защо чакахме досега?

Джок Полфрийман напусна центъра в Бусманци

20 млн. евро са нужни за повече чартъри

Петима пияни шофьори хванаха за една нощ в Сливен

Наградиха главния финансист на община Свищов за цялостен принос

На 20 годишнината от учредяването на Националното сдружение на общините в Република България, главният финансист на община Свищов Стефан Кирчев  е удостоен с плакет и почетна грамота за цялостен принос. Отличието на НСОРБ  му е връчено на официален прием в Албена. Високата оценка Стефан Кирчев получил като доказан експерт в областта на финансите. Това е признание за неговата консервативна, последователна и умерена финансова политика, която води до устойчивост през годините.

 

„Стефан Кирчев работи в сферата на общинските финанси над 20 години. За този период той преминава през всички стъпала на служебната йерархия – от експерт, през началник отдел, до директор Дирекция „Финансови дейности”. Той е сред финансистите, които не се страхуват от новото, а напротив – Община Свищов е първата, която прилага в своята бюджетна политика принципа на децентрализация. Отново под ръководството на Кирчев, през 2006 година община Свищов първа обслужва облигационния заем за обслужване от трета страна по схема на финансов лизинг. Именно през тази година на Национална конференция на председателите на Общински съвети и кметове на общини  е удостоен с наградата „Общински финансист на 2006 г.” за „ Иновационни практики в общинските финанси”.  Наградата е присъдена за принос в процеса на развитие и утвърждаване на иновационни практики за общинско финансово управление. През 2012 година е отличен от НСРОБ като  „Общински финансист новатор”, информират от кметството в Свищов.

Стефан Кирчев оказва методическа помощ на колеги си от цялата страна и мнението му  е взимано под внимание като член на постоянната комисия по финансови и икономически дейности и транспорт към НСОРБ. Там той изразява становища и предложения до централните органи за законодателни промени и инициативи; становища по формиране на местните данъци и такси, становища по стандарта на общинската администрация, антикризисни мерки и др.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.