Швейцарският курорт Цермат е блокиран заради повишена лавинна опасност

Повече момчета според поверието в „Дева Мария“

Броят на жертвите на пожара в Прага нарасна на 4

Учени създадоха карта на движението на мисълта в мозъка

Вижте акцентите в броя на вестник „Труд“ в понеделник, 22 януари 2018

Най-интересните изложби по света тази пролет

Похитител платил такси с пръстени на жертвата си Отвлечената ядосала бандита, че не му дава пари на заем

Министър Красимир Каракачанов за инцидента със самолета “Спартан”: Вторият пилот се е обучавал за първи

Публикация на турски език в профила на Радев (обзор) Има препратка към сайт за бързи кредити в южната ни съседка

Караянчева поздравява всички шефове на европейски комисии Форумът ще се излъчва на живо в интернет

ГЕРБ уличиха в лъжа БСП преди вота (обзор) Митниците и ДАНС спрели теч за милиарди още през 2016-та

НСО и хакерите

САЩ призоваха Турция да прояви въздържаност в Сирия

Сняг, студ и лед – опасно време в 19 области

Бяла мида и рапан спасяват риболовния сезон Слаб улов тормози хората по Черноморието

Наградиха главния финансист на община Свищов за цялостен принос

На 20 годишнината от учредяването на Националното сдружение на общините в Република България, главният финансист на община Свищов Стефан Кирчев  е удостоен с плакет и почетна грамота за цялостен принос. Отличието на НСОРБ  му е връчено на официален прием в Албена. Високата оценка Стефан Кирчев получил като доказан експерт в областта на финансите. Това е признание за неговата консервативна, последователна и умерена финансова политика, която води до устойчивост през годините.

 

„Стефан Кирчев работи в сферата на общинските финанси над 20 години. За този период той преминава през всички стъпала на служебната йерархия – от експерт, през началник отдел, до директор Дирекция „Финансови дейности”. Той е сред финансистите, които не се страхуват от новото, а напротив – Община Свищов е първата, която прилага в своята бюджетна политика принципа на децентрализация. Отново под ръководството на Кирчев, през 2006 година община Свищов първа обслужва облигационния заем за обслужване от трета страна по схема на финансов лизинг. Именно през тази година на Национална конференция на председателите на Общински съвети и кметове на общини  е удостоен с наградата „Общински финансист на 2006 г.” за „ Иновационни практики в общинските финанси”.  Наградата е присъдена за принос в процеса на развитие и утвърждаване на иновационни практики за общинско финансово управление. През 2012 година е отличен от НСРОБ като  „Общински финансист новатор”, информират от кметството в Свищов.

Стефан Кирчев оказва методическа помощ на колеги си от цялата страна и мнението му  е взимано под внимание като член на постоянната комисия по финансови и икономически дейности и транспорт към НСОРБ. Там той изразява становища и предложения до централните органи за законодателни промени и инициативи; становища по формиране на местните данъци и такси, становища по стандарта на общинската администрация, антикризисни мерки и др.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.