Ердоган: Турция е приела 3,6 млн. бежанци, Западът трябва да направи същото

Кметът на Благоевград направи първа копка на модерна спортна площадка в СУ „Арсени Костенцев“

Фандъкова: Създаваме четири индустриални зони в София

Правителството закрива почетното консулство в Монако

Самолет на испанските военновъздушни сили се разби в морето край Мурсия, двама са загинали

Община Търговище с нов главен архитект

Завърши ремонтът на виадукта при 37-и километър на магистрала „Хемус“ към София

С камбанен звън Враца посрещна Българския патриарх Неофит (СНИМКИ)

Вижте какво реши Министерският съвет днес, 18 септември 2019 г.

Мишел Темер заяви, че свалянето на Дилма Русев е било преврат

В село с 8 души възродиха 4 паметника

Община Свищов и УНИЦЕФ ще си сътрудничат по Програмата „Работилница за родители – Да пораснем заедно“ Програмата е универсална и е насочена към родителите на деца до 4 години

България в топ пет с инвестиции по Плана „Юнкер“

Тренировката на Славена Вътова за супер тяло (ВИДЕО)

„Алфа Рисърч“ измери слаба подкрепа за обединение срещу действащи кметове на балотаж

Наградиха доброволци, помагали в Хитрино

Êìåòúò íà Øóìåí Ëþáîìèð Õðèñòîâ ñ áëàãîäàðñòâåíè ãðàìîòè êúì äîáðîâîëöèòå îò îáùèíñêîòî ôîðìèðîâàíèå

Кметът на Шумен Любомир Христов връчи благодарствени грамоти на 14 души от Доброволното общинско формирование участвали във възстановителните работи в село Хитрино след тежката влакова катастрофа на 10 декември.

Той им благодари за действията в кризисна ситуация. Градоначалникът на Шумен и двамата ръководители на формированието Красимир Косев и Дилян Узунски бяха във взривеното село от първия ден на бедствието. След като от мястото беше изтеглена последната опасна цистерна, там първи влязоха останалите доброволци от Шумен. После ги последваха техни колеги от други общини – Никола Козлево, Нови пазар, Венец, Каспичан, Велики Преслав.

В четвъртък грамотите бяха връчени пред ст.комисар Красимир Шотаров, директор „Оперативна дейност“ в Главна дирекция пожарна безопасност, който заяви, че на тези структури и занапред ще се разчита много. „Тези хора заслужават, техният труд е изключително важен, а остава незабелязан, съсредоточаваме се върху професионалните структури“, отбеляза Шотаров и пожела по-малко усилия в такива дейности през 2017 г.

Председателят на Националната асоциация на доброволците Иван Видоловски връчи плакет на сдружението на кмета Христов с благодарност за поддържаното формирование. „Показаният професионализъм и усилия са гаранция за постигане на безопасна среда за жителите на община Шумен“, пише в поздравителния адрес.

Областният управител Донка Иванова също благодари за бързата реакция и отговорност на шуменците. На срещата присъстваха шефът на пожарната Иван Иванов, на районната противопожарна служба Красимир Колев, шефът на ОДМВР Ялчън Расим и на РУ-Шумен Илиян Илиев.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.