Надлезът в Стара Загора е отворен за движение

Премиерът Бойко Борисов и кметът на Стара Загора Живко Тодоров откриха цялостно реконструирания надлез, който свързва центъра на града с индустриалната зона и е най-удобният достъп до автомагистрала „Тракия”.

Съоръжението вече е четирилентово и ще облекчи автомобилния трафик. Изградени са и две кръгови съоръжения по бул. „Славянски”. Осигурен е безопасен и удобен достъп и за пешеходците и велоалея. Проектът се финансира по Оперативна програма „Региони в растеж”. Той приключи един месец преди крайния срок.

Премиерът Бойко Борисов даде висока оценка и на обновения с европейски средства парк „Митрополит Методий Кусев”. „Посетих Аязмото и се разговарят с много хора. Нямаше нито един, който да каже, че не е прекрасно направен проекта. Новият парк „Артилерийски” също се доизгражда. Дадохме средства на Общината, за да стане той още по-прекрасен. В града има близо 80 санирани блока, ремонтират се училища.

Това, което сме поели като ангажимент да изградим, сме го изпълнили в пълния обем. На другите оставам да критикуват, защото няма какво да покажат, че са направили” – заяви премиерът Бойко Борисов.

Пред журналисти той призова всички политици да си мерят думите. Ако не се спре тази конфронтация, ще пречи на всеки един, който победи на изборите. Аз няма да се вкарам в тази тема, заяви премиерът Бойко. Той добави, че хората очаквам всеки ден условията да се подобряват и оставя на другите да се заяждат и да вадят компромати.

„Всички избори сме ги провеждали в такава ситуация. Плащат на 50 души, които да излизат и да викат. Нека да покажат те какво са направили през годините” – каза още министър-председателят.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони