Над 200 души се включиха във велотура на ГЕРБ в Бургас

Близо 200 бургазлии се включиха в превърналия се в традиция велотур на ГЕРБ. Колоната поведе златното момиче на родната борба – Станка Златева. Колоездачите тръгнаха от Морското казино, минаха през Морска гара и финишираха пред експо център „Флора”.

Във вело обиколката се включиха заместник-председателят на ГЕРБ и кмет на Община Бургас Димитър Николов, областният лидер на партията и народен представител Димитър Бойчев, депутатите Иван Вълков и Семир Абу Мелих, общински съветници и любители на спорта.

Станка Златева призна, че винаги ще подкрепя спорта и за това с удоволствие се включва във велотура. Тя си пожела подобни инициативи да има във всеки български град. Кметът Димитър Николов обеща велотурът на ГЕРБ да стане ежегоден, тъй като с всяко издание привлича все повече привърженици.

На финала бяха раздадени и 17 награди. Големият щастливец се оказа Недко Узунов, който си тръгна с чисто нов велосипед. 44-годишният бургазлия е ревностен колоездач, а според негови приятели, той е човекът, който познава най-добре всички велоалеи в града.

В началото на похода участниците образуваха с велосипедите си числото 17. С този флашмоб те показаха и своята подкрепа към кандидат-президентската двойка Цецка Цачева – вицеадмирал Пламен Манушев.

%d0%b3%d0%b5%d1%80%d0%b1

Следете Trud News вече и в Telegram
Избори 2023. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони