Над 2500 посетители обслужени в новия клиентски център на Енерго Про във Варна

През първите три седмици след неговото откриване вторият клиентски център на ЕНЕРГО-ПРО в морската столица беше посетен от близо 2500 клиенти на компанията. Новият център за обслужване, който отвори врати в края на май се намира на ъгъла на ул. Оборище и бул. Сливница.

Клиентите, обслужени в първите работни дни на новия ЦОК, са се възползвали от различни услуги, предлагани от ЕНЕРГО-ПРО. Входирани са 900 заявления и са извършени 1600 плащания на месечни сметки за консумирана електроенергия.

На разположение на клиентите във втория обслужващ център на компанията във Варна са 5 многофункционални гишета, а работното му време е всеки делничен ден от 8.30 до 17.30 часа. Освен да приемат касови плащания и заявления, специалистите на ЕНЕРГО-ПРО с готовност ще предложат компетентна консултация на всеки клиент относно въпроси, свързани с дейността на енер-гийното дружество. На всяко от гишетата посетителите на клиентския център могат да заявят и някоя от електронните услуги на компанията – получаване на електронна фактура, известяване чрез СМС или имейл в случай на пропуснат срок за плащане на сметка за електроенергия.

Коментари

Задължително поле