На 24 юли 2019 да почерпят

Том Харди – красавецът с грозните роли Британецът е една от знаменитостите на съвременното кино

Румънската премиерка ще се кандидатира за президент

ФБР разследва 1000 опита за кражба на интелектуална собственост от китайци

Задържаха шеф от фирмата, в която работи Кристиян Бойков

Заев: Груевски присвояваше чужда история Припомни, че предишната власт в Скопие е провела масова операция, наречена антиквизация

670 евро глоба за тениска с щампа на марихуана в Хърватия

Френските власти разследват слух, че водата в Париж е отровена

В САЩ избраха военен министър

Експерт: На софтуерните специалисти да се преподава и етика

Жълт код за гръмотевични бури в 4 области утре

Тръмп: ЕС ни убива в търговията

Европейските консерватори и реформисти на среща с транспортните министри на България, Унгария, Латвия, Литва и Полша

Джелял ще получи възмездие за злините си

Любовният бизнес цъфти на Север, на Юг – джендъри на плажа

Над 50 участници в колоездачната надпревара за купа „Никола Козлево“

Повече от 50 участници се включиха в колоездачното състезание купа „Никола Козлево“. Както „Труд“ писа, то се проведе на 28 и 29 юни по трасето при домакинството на община Никола Козлево, Шуменско. В състезанието, кръг от Черноморска колоездачна лига, взеха участие лицензирани състезатели от София, Варна, Пловдив, Бургас, Стара Загора, Габрово, Сливен, Пазарджик, Разград, Казанлък, Троян и Несебър.

Снимки: Цвета Нешева

Категориите, в които участниците се състезаваха, са юноши старша възраст, мъже до 23 г. и мъже Елит.

В първия ден от състезанието участниците премериха сили в дисциплината Индивидуално бягане по часовник по маршрута Никола Козлево – Хърсово – Никола Козлево. Общата дължина на маршрута за юношите бе 13 км, а за мъжете 26 км.
В категория юноши старша възраст на първо място се класира Дамян Иванов от ПКД „Цар Симеон“ – Пловдив, който измина дистанцията за 19’03”, следван със секунда разлика от Петър Димитров от КК „Несебър“ на второ място и Георги Николов от КК „Драг“ – София на трето място. При мъжете до 23 г. най-бърз е Мартин Попов от КК „Несебър“ с време 36’49”, на второ място с разлика от 29” се класира Цветан Иванов от КК „Левски“ – София, а трето място с разлика 1’4” зае Ясен Александров от КК „Варна“.

В категория мъже Елит първи е Радослав Константинов от КК „Черноморец“ – Бургас с време 35’50”, втори с разлика от 1’37”е Марио Сучев от КК „Драг“ – София, а трети е състезателят от КК Несебър Теодор Русев с разлика 2’35”.
През втория ден на купа „Никола Козлево“ участниците се състезаваха в дисциплината Общ старт по маршрут Стоян Михайловски – Жилино – Църквица – Хърсово – Никола Козлево – Пет могили – Каравелово – Красен дол – Мировци – Стоян Михайловски – Жилино – Църквица – Хърсово – Никола Козлево – финал в с. Вълнари. Трасето бе с дължина 86 км и 1200 м положителна денивелация.

Първо място в категория юноши старша възраст зае Дениз Рустемов от ПКД „Цар Симеон“ – Пловдив с време 2h19’58”, на второ място с разлика стотни от секундата е Любомир Илчев от КК „Варна“ и на трето място с разлика от 1’16” се класира Гаврил Стефанов от КК „Янтра-Исполин“ – Габрово.

При мъжете до 23 г. най-бърз е Мартин Папанов от КК „Хемус“ – Троян, който измина дистанцията за 2h18’30”, на второ място с разлика от 1’28” се класира Венцислав Венков от колоездачен клуб Martigues Sport Cyclism и на трето място е Цветан Иванов от КК „Левски“ – София с разлика 1’44”.

Най-оспорвана бе надпреварата в категория мъже Елит, където с разлика от няколко стотни от секундата първо място зае Йордан Андреев от НИЦА (Франция) с време 2h18’58”, следван от Стефан Христов на второ място от КК „Верея“ – Стара Загора, а на трето място се класира Пламен Димов от КК „Цар Симеон“ – Пловдив.

Кметът на Никола Козлево Ешреф Реджеб награди фаворитите в оспорваната надпревара.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.