Вижте кой дойде на откриването на фотоизложбата на Мартин Кейниг (СНИМКИ) Американският фотограф е човекът, който показва на света Валя Балканска и песента „Излел е Делю хайдутин”

Сухи треви и храсти горят край Костинброд

Полицията задържа мъжа, заплашил, че ще взриви мост в Киев

„Дубльор за Ада” пътува към Лондон

Нетаняху пред поражение на вота (ИНФОГРАФИКА)

Овладян е пожарът край летище София

Десислава Атанасова: Съкратеното съдебно следствие ще бъде отменено

Данък „телевизор” влиза в парламента По закон се плаща на електромер - по 3,36 лв. месечно за частни лица и по 14 лв. за фирми

Облагане на заеми между свързани лица

Нетаняху отмени участието си в Общото събрание на ООН заради политическата обстановка в Израел след изборите

Адвокати не харесвали Гешев, ах

Вижте акцентите в броя на вестник „Труд“ в четвъртък, 19 септември 2019

Идва суха и топла есен Чака ни Коледа без сняг

Убийците без право за намаляване на присъдата

ООН ще изпрати експерти, които да анализират атаките над рафинериите в Саудитска Арабия

Над 5,8 млн.лв. ще излезе ремонтът на подлеза под Централна поща в Пловдив

5 830 335 лв. без ДДС ще излезе ремонтът на подлеза под Централна поща в Пловдив, който е в окаяно състояние и трябва да бъде тотално обновен до 2019 година, когато градът под тепетата ще е Европейска столица на културата. Работата, която трябва да се свърши, е доста – трябва да се постави нов бетон за оформяне на наклона над носещата конструкция, отводнители, нова настилка, хидроизолация, фуги и осветление, да се ремонтира парапета, да се почисти до блясък корозиралата арматура, да се подмени кабелната мрежа и други.

Община Пловдив обяви обществена поръчка за избор на изпълнител на строително-монтажните дейноста на обекта „Подлез при Централна поща – транспортен възел бул. „Цар Борис Трети Обединител“ – бул. „Княгиня Мария Луиза“ – ул. „Гладстон“. Реконструкцията му е пряко свързана и с проекта за площад „Централен“, за който Община Пловдив ще търси финансиране от републиканския бюджет или европрограмите.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.