Неизвестен открадна ръчно изработени от доброволци пейки от двора на болницата в Търново Преди три месеца 120 души изчистиха боклуците и храстите и облагородиха мястото

10 деца са пострадали в катастрофи от началото на годината в Търновско По 20 момчета и момичета на занятие преминават през площадките за пътна безопасност и приложно колоездене в село Балван

Отмъкнаха 840 шоколада от камион

Горски се надпреварваха за най-добър секач

Порой наводни Карлово

Пожарът в ТЕЦ „Марица изток” е овладян

Над 2 милиона пенсионери ще получат увеличение на пенсиите от 1 юли

Проверяват къщи за гости в Сепарева Баня

Сандански е домакин на конкурс за красота

70-годишен авджия простреля колега по време на нощен лов в Сливенско

Енджи Касабие с още един аборт след загубата на близнаците

Арестуваха издирван за изнасилване мъж в Елин Пелин

Градушка с размера на портокал падна в Сърбия

Взрив във военен склад в Казахстан наложи евакуация на населението

НАСА потвърди откритието на високо съдържание на метан в атмосферата на Марс

Назначиха шеф на полицията във Вършец

Главен инспектор Димитър Мишонов е назначен от министъра на вътрешните работи за началник на Районното управление на полицията във Вършец, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Монтана. Мишонов е завършил Академията на МВР в София, бакалавър е по специалността „Противодействие на престъпността и опазване на обществения ред“.

Той е постъпил в системата на МВР през 2003 г. в Районно управление – Враца, където до 2012 г. е работил в Криминална полиция. От 2012 г.до 2016 г. е служител в сектор „БОП“-Враца и Териториалната дирекция «Национална сигурност» – Враца.

През 2016 г. е назначен за началник група „Криминална полиция” в РУ Вършец и временен началник на управлението в курортния град. Димитър Мишонов е отличен досега със 7 награди от преките си ръководители за постигнати високи резултати в служебната дейност.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.