Най-бляскавите сватби през 2017-а

Меси с любимата си Антонела

Лионел Меси и Антонела Рокуцо

Сватбата на един от най-добрите футболисти в историята Лионел Меси бе с истински холивудски привкус. Тържеството бе в родния му град Росарио, където младоженецът се запознава с любимата си Антонела Рокуцо. Гостите са 230, а журналистите – 150! Хотелът-домакин на церемонията пък бе охраняван от 500 души. А за феновете бяха осигурени огромни екрани, които предаваха пряко бракосъчетанието. Червеният килим също не липсваше, по който двойката се разходи по-холивудски. Плакати на звездата на „Барселона“ пък бяха разлепени из целия град, а пищното тържество не мина без традиционните аржентински пържоли.

Александър Овечкин и Анастасия Шубская

 

Александър Овечкин, капитан на „Вашингон“ в НХЛ, вдигна най-пищната сватба в Русия. Тържеството мина с голям размах в концертна зала в подмосковието. Най-популярният руски хокеист се венча за модела Анастасия Шубская на 8 юли, щастливото число на Александър, с което играе в американския клуб. А на 08.08.08 среща своята любима. Първата песен за младата двойка изпява легендата Йосиф Кабзон. А президентът на страната Владимир Путин прати поздравителен адрес. Кулминацията пък бе гигантска торта, която изненада всички присъстващи.

Антоан Гризман и Ерика Чоперена

Нападателят на „Атлетико“ Антоан Гризман и половинката му

Ерика Чоперена отпразнуваха сватбата си в замък от XI век. И въпреки че влюбените успяха да се отскубнат от журналистите, за тържеството дълго говори целият спортен свята. Младите танцуваха под песните на Едит Пиаф, а на церемонията дойдоха всички съотборници на младоженеца от неговия испански клуба и от националния тим на Франция.

Мануел Нойер и Нина Вайс

Мануел Нойер, един от най-добрите вратари в момента, реши да извлече полза от тежка травма на крака и докато се

възстановява се ожени. И то в две страни. На сватбената церемония в Австрия, германецът стоеше на патерици, а гостите бяха облечени в национални баварски костюми. Брачната церемония влюбените направиха в Италия.

Марк-Андре тер Щеген и Даниеле Йеле

Вратарят на „Барселона“ Марк-Андре тер Щеген показа как сватбата може да е скромна, но стилна. Звездата на испанския гранд бе в костюм и маратонки, а любимата му Даниеле Йеле бе в семпла бяла рокля. На церемонията през май присъстват само кумовете и най-близките на двойката. Едва пре

з лятото вратарят даде солидна почерпка, когато вече журналистите бяха забравили за събитието.

Серена Уилямс и Алексис Оханян

В световния тенис най-бляскава бе сватбата на бившата №1 Серена Уилямс и нейната половинка Алексис Оханян, интернет предприемач. Тържеството бе в Центъра за съвременно изкуство в Ню Орлиънс. Сред ВИП гостите са Бионсе, Ева Лонгория, Ким Кардашиян. Всички присъстващи са настенени на 4 огромни маси, колкото са и турнирите от „Големия шлем“, които чернокожата пантера е печелила по няколко пъти. А умалените копия на трофеите станаха и специалните подаръци на младоженsvadba-serenaците към всички гости.

Маргарита Мамун и Александър Сухоруков

Маргарита Мамун, олимпийска шампионка в художествената гимнастика от Рио 2016, се врече във вярност на своя любим – плувеца Александър Сухоруков, сребърен медалист от игрите Пекин 2008. Тържеството бе в Москва, на което присъстваха всичкит приятели-спортисти на двойката. Младите се запознава преди 4 години, но едва през миналата се решават да направят съдбовната крачка.

Мария Кучина и Владас Ласицкене

Двукратната световна шампионка в скока на височина Мария Кучина избра за сватбения си ден замъка „Шато Еркен“ в родната Кабардино-Балкарсата руска република, близо до столицата Налчик. Нейният любим е спортният журналист Владас Ласицкене. Гостите са около 100. А по време на тържеството личният треньор на лекоатлетката Генадий Габрилян демонстрира и завидни певчески умения. В края на тържеството присъстващите са изплашени от неприятен инцидент. Две от момичетата изпускат сватбената торта. Оказва се, че шегата е замислена от младоженците. Минути след това в залата е внесен истинският кулинарен красавец.

Ронда Роузи и Травис Браун

Бившата шампионка в смесените двубои Ронда Роузи избра да се омъжи в един от най-важните дни за единоборствата. Повечето гости трябваше да пропуснат мегасблъсъка между Флойд Мейдуедър и Конър Макгрегър, за да отидат на сватбата. Младоженката и нейният любим Травис Браун, също звезда от сменените двубои, се венчаха на Хаваите. И въпреки че професията и на двамата е доста страховита, двойката изглеждаше много спокойна и влюбена, а сватбените им снимки трогнаха целия спортен свят.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Спорт