Най-гледаният сериал в Турция за 2019 г. тръгва у нас (ВИДЕО)

Най-гледаният турски сериал за 2019 г. тръгва у нас от 11 януари. Става въпрос за "Вятърничав" (Hercai) с участието на Ебру Шахин (Бурджу от "Завинаги") и Акън Акъньозю.  Той ще се излъчва в ефира на Diema Family всяка делнична вечер от 22:00 до 23:00 ч., на мястото на "Една жена".

Сериалът е по мотиви от едноименния роман на Сюмейе Коч. "Вятърничав" тръгва в южната ни съседка през март 2019 г. в ефира на ATV и веднага става една от най-гледаните продукции. Поредицата е продадена в над 100 държави по света и донесе на Ебру Шахин наградата "Златна пеперуда" за най-добра актриса в Турция. 

Съжетът на "Вятърничав" се върти около Миран Асланбей (Акън Акинозу) бизнесмен, дошъл в градчето Мидят от Истанбул. Той предлага на Насух Шадоолу нещо повече от делово партньорство - иска ръката и сърцето на една от внучките му Реян (Ебру Шахин). Но главата на това могъщо семейството има други планове. Насух възнамерява да даде на Миран другата си внучка - Ярен. Решението на двамата мъже дълбоко ще засегне съдбата на двете момичета, влюбени в един и същи мъж. Как ще повлияе на двете семейства любовта, която се заражда между Миран и Реян? Ще могат ли да бъдат заедно красивият бизнесмен от Истанбул и момичето, за чиято красота в Мидят се носят легенди? Това е историята на двама млади, които се влюбват от пръв поглед, но им предстои да преодолеят големи изпитания.

Коментари

Задължително поле